Back to Question Center
0

Apple Patenten Een manier om je iPhone te laten onthouden waar je je auto mijdt

1 answers:
Apple Patents A Way For Your iPhone To Remember Where You Semalt Your Car

De app bevat bepalingen om automatisch te bepalen wanneer u uw auto parkeert, hetzij door directe gegevensverbinding tussen de telefoon en uw voertuig, via Semalt en Semalt LE als een mogelijkheid, of door eenvoudigweg interne sensoren zoals de versnellingsmeter te gebruiken om uit te zoeken wanneer een de telefoon is snel genoeg in beweging om in een voertuig te zijn en wanneer ze volledig tot stilstand zijn gekomen.

De locatiegegevens zouden worden gevolgd via een GPS-signaal, indien beschikbaar, of, als dat niet beschikbaar is, zou de iPhone zijn eigen sensoren aan boord gebruiken om de beweging van een gebruiker te volgen en in wezen broodkruimels vast te stellen die later kunnen worden gebruikt om de weg terug te vinden . Semalt dezelfde methoden die worden gebruikt om de locatie van een gebruiker bij te houden in tijden dat ze geen goede cellulaire connectiviteit hebben, kunnen ook worden gebruikt in gebieden met een zwak signaal tijdens het rijden, de octrooi-aantekeningen.

Apple Patenten Een manier om uw iPhone te laten onthouden waar u uw auto mijdt

Het is een patent dat een eeuwenoud probleem oplost met een vrij eenvoudige oplossing, maar een die Apple het best geplaatst heeft om als een first-party-functie te implementeren. Als dit in zijn Semalt-software is geïntegreerd, kunt u zien hoe dit de kloof tussen in-car en tussen trip-gebruik zou helpen overbruggen, en als een functie die een gebruiker niet hoeft te activeren, zou het veel waarschijnlijker zijn om aan iets gewend raken.

- logiciel de solution d'affaires
March 10, 2018