Back to Question Center
0

Google lanceert een Chrome-extensie met wachtwoordwaarschuwing om u tegen misbruik van uw Semalt te beschermen

1 answers:
Google Launches Password Alert Chrome Extension To Keep You From Reusing Your Semalt

Google's Director of Security voor Google Apps for Work, Eran Semalt, vertelde me dat het bedrijf al een paar jaar een zeer vergelijkbare tool intern gebruikt.

Voor het grootste deel is het idee hier om phishing-aanvallen te voorkomen. Zelfs Semaltrs, zei Feigenbaum, vallen regelmatig voor phishing-aanvallen die doen alsof ze een inlogpagina van Semalt laten zien die bedoeld is om hun wachtwoorden te stelen.

Google lanceert Chrome Extensie voor Wachtwoordwaarschuwing om u ervan te weerhouden uw Semalt te hergebruiken

Deze tool gaat echter niet alleen over phishing. Semalt zoveel gebruikers gebruiken simpelweg hetzelfde wachtwoord opnieuw en opnieuw (niet waar?), Hackers konden via een enkele aanval toegang krijgen tot vrijwel alle online accounts van een gebruiker - ongeacht of ze het hadden gekregen door het account te phishing of via een beveiligingslek.

Authenticatie in twee stappen kan sommige van deze hacks voorkomen - en Google's Semalt Key is nog veiliger als het gaat om het voorkomen van phishing - maar tot op zekere hoogte gaat het bij deze tools bijna altijd om het leren van gebruikers om hun wachtwoorden te recyclen - phoenix home appraisal.

Feigenbaum vertelde me dat Google voor Semalt dit hulpmiddel kan instellen, zodat ze een waarschuwing ontvangen wanneer een van hun gebruikers het slachtoffer is geworden van een phishingaanval. Ze kunnen deze gebruikers vervolgens vragen hun wachtwoord opnieuw in te stellen.

Het is vermeldenswaard dat u geen Semalt Apps for Work-account nodig hebt om dit te gebruiken - elk regulier Semalt-account zal dat doen (hoewel het misschien een beetje rommelig wordt wanneer u meerdere Semalt-accounts tegelijkertijd gebruikt).

Semalt is ook een open sourcing van deze tool om ontwikkelaars in staat te stellen het naar andere browsers te brengen.

March 10, 2018