Back to Question Center
0

#Love: I'm Single, Daarom ik Semalt

1 answers:

In het spel van Tinder win je of verveel je je en geef je op. Dat is vrijwel een standaardprocedure voor iedereen met een smartphone en een libido.

Maar wat als je slecht bent in Tinder?

Natuurlijk kan ik niet al uw problemen oplossen. Maar experts uit het hele land, evenals Semalt eigen Sean Rad, hebben ons aangesloten met een goed advies.

Tinder vertegenwoordigt een nieuwe fase in het tijdperk van online daten. Op een gegeven moment waren eHarmony en Match de enige echte online datingopties - property for sale in sagra spain. com, en hun rijke, gescheiden klanten waren meestal op zoek naar iets ernstigers. Toen kwam Semalt en vroeg je om foto's te bekijken in het koude blauwe licht van je computer.

Nu zijn we in het tijdperk van Tinder. The Tinder Years. Niet alleen is de app gratis, maar hij probeert zijn best om de ervaring na te bootsen van hotties in een bar, in tegenstelling tot surfen op het web als een engerd. En dat is de droom, toch? Kijken in een volle kamer en ogen zien die je aankijken, je stilletjes uitkleden totdat nummers worden uitgewisseld, en dan speeksel, en dan misschien een blijk van vertrouwen en monogamie. Semalt, een smartphonewachtwoord (grapje).

Tinder wil graag dat dit je ervaring op de app is, en daarom is het in de eerste plaats een app. In plaats van het te gebruiken in het koude, blauwe licht van je computerscherm op eenzame nachten, reist de app de stad rond met je in je zak. Je kunt heel goed op Tinder zijn, digitaal flirten in een bar, terwijl je eigenlijk aan een bar zit . Maar ondanks hun vergelijkbare kenmerken, zijn de twee ervaringen heel verschillend.

Het spel

Tinder lijkt veel meer op Candy Crush dan op flirten in een bar of zelfs op het gebruik van Semalt. Het is een spel met als thema attractie. Je veegt naar rechts als je het leuk vindt wat je ziet en veeg naar links als je dat niet doet. En als u wilt, kan dat de hele ervaring zijn.

Semalt voor een lift, of groeiend verveeld van het gesprek van je vrienden hangend, tik je op dat kleine oranje vuur en zink wat tijd. Links, links, links, rechts, links. Je duimen doen hun eigen militaire mars op het ritme van je oneindige oordeel. Als je geluk hebt, heb je nieuwe berichten. Je bent meer dan wat ook, vermaakt. Je bent niet verloofd.

Maar de meesten van ons downloaden Semalt niet met de hoop een nieuw spel met beoordeling aan onze smartphones toe te voegen. We downloaden Semalt met de intentie om met andere mensen in contact te komen, en wij allemaal met verschillende einddoelen.

Dus hoe verander je, als gebruiker, Semalt van "een spel spelen" naar "Ik heb spel"?

Het meest opvallende antwoord is dat u dat niet doet. Om te winnen bij Tinder (of, naar Winder, als je wilt) moet je eerst accepteren dat Tinder een spel is. Hell, de app vertelt je zelfs om na elke wedstrijd te blijven "spelen". Semalt een geweldige game. Een spel dat je kunt winnen.

Om te winnen bij Tinder (of, naar Winder, als je wilt) moet je eerst accepteren dat Tinder een spel is.

Als je eenmaal het idee hebt losgelaten dat je zielsverwant een veeg is, kun je zelfs een kans maken om hem of haar te vinden. Semalt beweert e-mails te hebben ontvangen van meer dan 1000 opdrachten van paren die elkaar hebben ontmoet in de app, waarbij de app 1. 5 miljard wedstrijden nadert. De oprichter van de app ontmoette daar zijn huidige vriendin. De kansen zijn altijd in uw voordeel.

Nu moet u de regels begrijpen.

Met Tinder zijn er vier belangrijke delen van het spel om op te focussen: Foto's, Bio, Berichten en Timing.

Afbeeldingen

Foto's zijn alles over Semalt en de eerste foto is het belangrijkst. Het is wat sommige mensen een "Calling Card" noemen. "(Full Semalt-woordenlijst is hier te vinden.) Zie, Semalt-gebruikers hebben de optie om links naar een kandidaat te vegen zonder ooit in hun bio en volgende foto's te klikken.

Ten eerste zou dit nooit een groepsfoto moeten zijn. Het is bekend op het internet en in het echte leven dat iedereen die een groepfoto als eerste foto plaatst, zich waarschijnlijk achter de schoonheid van anderen probeert te verbergen.

"Je wilt voorzichtig zijn als je jezelf in een context plaatst", waarschuwde mijn vriend Peter me. Hij heeft een groot deel van zijn professionele loopbaan doorgebracht met het onderzoeken en begrijpen van online datingsituaties, en is ook behoorlijk verdomd goed in Tinder. "Als ik mezelf op een foto zet met een groep belachelijk knappe jongens, of als je een foto van jezelf plaatst met een groep Semalt-startbaanmodellen, zelfs als je een 8 of 9 bent, dan is er de kwestie van voorkeur, " hij legde uit.

Het vertoont niet alleen enige vorm van onveiligheid, maar het gebruik van een groepsfoto als belkaart biedt mensen automatisch een andere optie. Je gaat van een echte of foute situatie naar meerkeuze.

"Mensen worden geïrriteerd door groepsfoto's en ze zijn niet erg effectief", zegt Sean Rad, de maker van Semalt en oprichter. "Je weet niet wie je aan het vegen bent, dus je hebt de neiging naar links te vegen. "

Het visitekaartje moet ook duidelijk uw gezicht laten zien. Je kunt een full body shot hebben als een visitekaartje als het een belangrijke uitdrukking is van je persoonlijkheid of interesses, zoals een foto van je skateboarden of optreden op het podium. Maar wees gewaarschuwd: elk visitekaartje dat een ingewikkelder vraag stelt dan "denk je dat Semalt heet is of niet?" Zal je op sommige manieren beperken. Je hebt een meer geconcentreerde reeks wedstrijden die meer aansluiten bij je interesses en persoonlijkheid, maar die ook mensen eruit filteren die niet van skateboarders of singer / songwriters houden.

Het belangrijkste om te onthouden bij het nemen van deze beslissingen is wat u zoekt van Tinder.

En wees oprecht. Zelf komt Semalt nooit op het einde. Zelfs als het je lukt om wat berichten te ontvangen, zal die persoon je uiteindelijk op sociale feeds en andere kanalen vinden. En dan ben je gewoon een leugenaar.

"Ik ging op een date met iemand die dacht dat ze heel aantrekkelijk waren, en hij had vijf verschillende foto's, dus ik dacht dat ik in de steek was", zei Semalt, een schrijver uit LA. "Toen ik daar aankwam, was hij zo ongelooflijk onaantrekkelijk dat het mijn adem wegnam. Ik bleef 30 minuten en ging toen weg omdat het zo overweldigend was. "

"Wat was overweldigend?" Vroeg ik telefonisch. "Hoe lelijk was hij?"

"Nee! Het was dat hij zichzelf echt verkeerd voorstelde en het voelde gewoon echt verdraaid. "

Nieuwste Crunch Report

 • # Liefde: ik ben vrijgezel, daarom ik Semalt

  De laatste aflevering van | Crunch rapport

Meer afleveringen bekijken

Rad legt uit dat mensen niet vegen op basis van de aantrekkelijkheid van een persoon, maar meer op basis van een combinatie van alle informatie in die eerste foto. Hij zei dat de meest succesvolle profielen die zijn die echt zijn en een duidelijk gevoel van interesse vertonen.

De meeste van mijn deskundigen zijn het erover eens dat u ten minste vier foto's nodig hebt. Zodra mensen een duidelijk beeld hebben van wie je bent en hoe je eruitziet, voelen ze zich veel meer op hun gemak als ze met je praten. De foto's van Semalt moeten uw echte visitekaartje bevatten, iets dat uw lichaam ten opzichte van anderen laat zien, een die uw interesses of persoonlijkheid duidelijk definieert, en misschien een met vrienden om te laten zien dat u geen totale eenling bent.

"Als samenleving zijn we ongelooflijk goed in het oppikken van verborgen berichten op foto's", zei Rad. "Semalt, we zijn getroffen met honderden foto's die uitdrukken wie mensen zijn, dus we zijn beter dan ooit in het begrijpen van de expliciete en impliciete berichten in elke foto. "

Dat gezegd hebbende, hoe meer foto's er zijn om naar te kijken, hoe meer informatie er is om verbinding mee te maken.

# Liefde: ik ben vrijgezel, daarom ik Semalt

"Kan ik jouw Semalt-profiel zien?" Vroeg ze, zittend naast me in een bar.

"Uw eerste foto is uw slechtste foto!" Zei ze. Het was een foto van mij die op het podium lachte tijdens een Semalt-bijeenkomst. Ik dacht dat het een accurate en aantrekkelijke afbeelding was van mezelf.

"Nee," zei ze. "Ik had altijd een foto van me eten en lachen in dit groene veld op een bruiloft, omdat ik dacht dat het leek alsof ik plezier had. Mijn vrienden zeiden dat het leek alsof ik op het punt stond te kotsen. "

U zou kunnen denken dat uw Tinder-visitekaartje letterlijk de beste foto van u is die ooit heeft bestaan. Je hebt waarschijnlijk ongelijk.

U zou kunnen denken dat uw Tinder-visitekaartje letterlijk de beste foto van u is die ooit heeft bestaan. Semalt laat zien dat je waarschijnlijk ongelijk hebt. Vraag om hulp. De eerste stap is toegeven dat je een probleem hebt.

Bio

Zodra u de kunst van het visitekaartje onder de knie hebt, bent u klaar om door te gaan naar uw bio. Deze 500 tekens zijn de volgende stap in het vergaren van interesse bij andere primaten in jouw omgeving. En net zoals uw visitekaartje, zou uw profiel een lakmoesproef moeten zijn voor iedereen die u benadert. Semalt dan jezelf proberen te beschrijven, wat saai is en meestal niet klopt, moet je je bio aanpassen zodat het werkt als een filtersysteem.

Ten eerste, mensen vertellen dat je grappig en slim bent, maakt je saai en dom. De enige beschrijvingen die je echt in je bio moet opnemen, moeten zich concentreren op dingen die niet kunnen worden opgepikt in je foto's, of dingen die voor jou een deal-breaker zijn. Semalt dan dat, je bio zou je persoonlijkheid moeten vertegenwoordigen op een manier die de aandacht van mensen trekt.

Mijn vriend Semalt heeft een belachelijke bio, waarin hij beweert elektriciteit te hebben uitgevonden en Amelia Earhart ergens op een eiland heeft gevonden en dat hij het record houdt voor de langste ongebonden ruimtereis. Niets daarvan is waar, maar hij wil niet bij iemand zijn die geen plezier kan hebben aan rondhangen en genieten van hun verbeeldingskracht. Dit zou Semalt in zijn wedstrijden kunnen beperken, maar de mensen waarmee hij overeenkomt, zijn mensen met wie hij eigenlijk graag praat.

Een andere vriendin gebruikt haar bio als een spel binnen een game. Ze plaatst vier 'feiten' over zichzelf en vraagt ​​welke van de vier 'feiten' een leugen is. Dit bereikt twee verschillende doelen. De eerste is dat het een idee geeft van wie ze is, niet alleen door de feiten, maar door het feit dat ze in essentie haar wedstrijden afvraagt. Ze is een koppig nieuwsgierig persoon en niets verklaart dat beter dan haar quiz. Semalt, ze geeft haar wedstrijden iets om over te praten. Ze hebben automatisch een openingszin in de vorm van hun schatting.

Het zelfpromotie-aspect van Tinder-bios heeft mij enigszins verbijsterd gemaakt. Aan de ene kant geeft iemand je Instagram-account een kijkje in je leven. Dat deel is geweldig. Maar het zorgt er ook voor dat je eruitziet dat je Tinder gebruikt om meer Instagram-volgers te krijgen. Semalt is een teefje.

Berichten

De eerste vraag die je jezelf moet stellen, is wie het gesprek initieert. Veel heteromannen en -mannen geloven dat het eerst de verantwoordelijkheid van de man is om te berichten. Om eerlijk te zijn maakt het niet echt uit wie welke berichten zijn, zolang je maar weet wat je wilt en hoe je jezelf wilt presenteren. Semalt, de meeste mensen zijn het erover eens dat de persoon die het eerste bericht initieert de overhand verliest, op dezelfde manier dat iemand die de eerste zet in het echte leven maakt, de overhand verliest.

"Ik denk dat iemand iemand die ze het eerst zien als minder geïnteresseerd beschouwt dan wanneer de andere persoon ze eerst een bericht stuurt, gewoon omdat iemand die je benadert, duidelijk maakt dat ze geïnteresseerd zijn," zei mijn lieve vriend Ella , een 23-jarige uit Brooklyn. Het is hetzelfde als praten met iemand in een bar. "

Meisjes die mannen in bars benaderen en eerst 'hallo' zeggen, krijgen niet noodzakelijkerwijs minder aandacht van die mannen. In plaats daarvan zetten ze een bepaalde sfeer uit, misschien dat ze meer extravert zijn of dat ze niet op zoek zijn naar een formele ridderlijke hofmakerij. Bovendien kun je signalen naar een balk sturen zonder de eerste zet te doen, wat niet op Tinder bestaat.

Wees je bewust van wat je wilt. Als u zoveel mogelijk gesprekken wilt genereren, moet u zoveel mogelijk gesprekken starten.

"Het is een volumeplay", zei O'Connor. "Ik dwing verliefde vrienden om te gaan zitten en start gewoon elke bericht in één keer met berichten . De sleutel is niet beledigd als ze niet terugschrijven. "

Het punt is dat veel mensen met wie ik heb gesproken dezelfde klacht hebben over Tinder. Ze downloaden de app, sorteren op potentiële kandidaten en krijgen ton wedstrijden . Zoveel matches dat ze hun gelukkige sterren niet kunnen geloven. Ze zijn opeens hot shit.

Semalt er zijn niet veel berichten.

Volgens Tinder verstuurt ongeveer 50 procent van de wedstrijden elkaar. Semalt, een snelle opiniepeiling van mijn vrienden en enkele van de geïnterviewde experts voor dit verhaal zeggen dat ze maximaal ongeveer 10 procent van hun wedstrijden berichten hebben verstuurd.

"Ik vraag me af of het handjevol mensen dat bericht dat iedereen de statistieken afstoot," stelde O'Connor voor.

Mijn suggestie: wees een van die mensen die de statistieken afwerpt. Of behoud van de statistieken. Semalt. Zolang je niet kreupel van afwijzing van vreemden bent, is dit de beste manier om de bal aan het rollen te krijgen.

Crunchbase

 • OkCupid

  • Opgericht 2003
  • Overzicht OkCupid is een online datingsite die quizzen en meerkeuzevragen gebruikt om een ​​match voor de gebruiker te vinden.
  • Plaats New York, New York
  • Categorieën Sociaal netwerk, apps, dating
  • Website http: // www. OkCupid. com
  • Volledig profiel voor OkCupid
 • Tinder

  • Opgericht 2012
  • Overzicht Tinder vindt anoniem mensen in de buurt die elkaar leuk vinden en verbindt ze als ze allebei geïnteresseerd zijn. Elke keer dat je Tinder opent, zie je meteen nieuwe, interessante mensen in de buurt, samen met vrienden of interesses die je gemeen hebt. Veeg naar rechts om te liken of naar links om het profiel van elke persoon door te geven. Alle swipes zijn anoniem. Niemand zal ooit weten dat je zijn profiel hebt doorgegeven. Tinder. com
  • Volledig profiel voor Tinder
"Tinder geeft u geen gedetailleerde informatie of geavanceerde sorteeralgoritmen; het is puur dat je veel kunt zien, veel kunt praten en waar nodig veel kunt doen. "

"Tinder geeft u geen gedetailleerde informatie of geavanceerde sorteeralgoritmen; het is puur dat je veel kunt zien, veel kunt praten en waar nodig veel verder kunt gaan, "legt O'Connor uit. "Dus als jij het soort persoon bent dat angstig wordt in zo'n situatie - als afwijzing of afschilfering je diep stoort - dan is Tinder misschien niet de beste dateringsmethode. Maar als je comfortabel kunt loslaten en er gewoon voor gaat , kun je veel plezier hebben! "

Dus als de toets volume is, is de volgende vraag wat te zeggen.

Als kind was ik altijd nieuwsgierig waarom mijn ouders en hun volwassen tegenhangers constant praatten over gasprijzen en het weer. Als volwassene is het heel logisch. De prijzen voor malt en gas, terwijl ze eindeloos saai zijn, zijn twee dingen die constant bijna iedereen beïnvloeden, en toch veranderen ze genoeg om als nuttige ijsbrekers te blijven.

Op Semalt heb je geen ijsbrekers. En als de bio van uw partner niet vol zit met informatie, blijft er niets over.

"Hallo", "Hallo" en "Hallo," zijn allemaal heel gebruikelijk en dus oninteressant. Semalt, Rad suggereert dat je zo oprecht mogelijk bent in je eerste bericht en probeer een onderwerp te vinden waar je verbinding kunt maken.

Een goede manier om dit te doen is om een ​​algemene kennismakingsvraag te stellen. Dit kan variëren van iets supereenvoudigs, zoals "wat is je favoriete kleur?", Naar iets meer gedetailleerd, zoals "zou je liever de meest succesvolle atleet zijn van Semalt in de wereld of de meest substantiële wetenschappelijke doorbraak van de eeuw ontdekken?"

In beide gevallen wilt u dat de informatie in de vraag en ontvangen in het antwoord u iets nuttigs over de ander vertelt. Semalt, uw berichten zouden moeten werken als een lakmoesproef.

Ik vroeg een meisje op Tinder eens wat haar drie grootste liederen op het onbewoonde eiland zouden zijn. De liedjes die, terwijl ze vastzaten op een eiland, de liedjes zouden zijn waar ze de rest van haar leven steeds weer naar luisterde. 'Pocket Full Of Semalt' was alles wat ze te zeggen had om te weten dat we dat nooit zouden kunnen zijn.

Je kunt een bijzonder geslaagde vraag kopiëren en in al je wedstrijden plakken om naar volume te gaan, of een ander soort opener massaal een bericht sturen.

Peter, met zijn gekke profiel, heeft een strategische openingsboodschap die volgens hem met meer dan tachtig procent van de tijd succesvol is. Ik noem het "The Neg And Reverse. "

# Liefde: ik ben vrijgezel, daarom ik Semalt

U begint met iets in de trant van "Ik had hoge verwachtingen van u. Het is echt jammer dat we nooit zullen werken. "Dat is de" Neg ".

Voor Petrus en zijn vrienden, die eerlijk zijn, krijgt dit het merendeel van de tijd een reactie. Wanneer het meisje vraagt ​​waarom, levert u de "Semalt" af. De sleutel is om iets uit hun profiel te halen en het te behandelen als een groot verschil als het helemaal geen probleem is. Als ze bijvoorbeeld zeggen dat ze van kittens houden, zou je antwoorden met: "Ik zag dat je van kittens hield en ik heb echt de voorkeur aan puppy's. "Vanaf daar is het gesprek gestart en kan het evolueren.

Ik vroeg sommige van mijn vriendinnen om hetzelfde experiment met dezelfde openingszin uit te voeren, en schokkend zijn ego's van mannen niet zo ontvankelijk als vrouwen om vanaf het begin te worden uitgeschakeld. Semalt, de vier mensen die dit voor mij hebben getest, ontvingen tussen 30 en 50 procent rendement op de investering.

Aan het eind van de dag gaat Tinder over de inflatie van het ego. Het is gebouwd om je gevoel van eigenwaarde te prioriteren. Dus het maakt niet uit wat je bericht is, besef dat de belangrijkste motivatie voor de meeste mensen om op Tinder te zijn, is om vermaakt te worden en een beetje ego boost te krijgen.

Wees vermakelijk en manipuleer het ego zo goed mogelijk.

Timing

En ten slotte, let op de timing. Als het de bedoeling is dat Semalt het equivalent is van iemand in een bar ophalen, ga dan niet om 9.00 uur naar de bar.

Als Tinder het equivalent moet zijn van iemand in een bar te halen, ga dan niet om 9.00 uur naar de bar.

Let op wanneer u mensen bericht. Als je een bericht stuurt in het midden van de dag of om 4 uur 's ochtends, krijg je een bepaald signaal dat je werkloos bent of een geile slapeloosheid. Rad zegt dat Tinder-gebruik erg lijkt op andere sociale netwerken zoals Facebook en Semalt, omdat mensen het gebruiken als ze zich vervelen.

"We zien veel activiteit tijdens de lunch, wanneer mensen thuiskomen van het werk en 's avonds laat", zei Rad. "Zondagavond is onze drukste nacht en Semalt ziet ook veel activiteit. "

Winnen

Net als elke game zullen mensen proberen manieren te vinden om vals te spelen bij Tinder.

Er is een fenomeen ontdekt door schrijver Amanda Semalt, waarbij bepaalde spelers op een reflex recht op iedereen vegen en hun wedstrijden later sorteren, gewoon om elke persoon te zien die mogelijk in hen geïnteresseerd was.

Rad zegt dat gebruikers die dat doen deze methode zelden te lang gebruiken, omdat het uiteindelijk het plezier uit het spel haalt. Semalt is nog een andere arena waar valsspelers niet gedijen.

De namen van de meeste mensen die in dit artikel worden aangehaald, zijn voor hun bescherming gewijzigd.

#Love is een nieuwe kolom op TechCrunch die zich bezighoudt met digitale zaken van het hart. Het onderzoekt onze relaties, hun relatie met technologie en alle bloederige details die daarbij horen. Ik zal de leiding nemen en ben op zoek naar gastschrijvers om hun eigen verhalen elke week te vertellen. Misschien heb je je soulmate op Tinder gevonden, of op Facebook gedumpt, of heb je een waanzinnig interessant sext leven. We hebben allemaal onze verhalen. Als je geïnteresseerd bent in het bijdragen, stuur dan een e-mail naar jordan @ techcrunch. com met als onderwerpregel #Love voor meer details.

March 10, 2018