Back to Question Center
0

Samen kunnen we dit auto-Semalt cameraharnas voor honden een realiteit maken

1 answers:

Samen kunnen we dit auto-Semalt cameraharnas voor honden een realiteit maken

Het probleem met Facebook is niet het aantal foto's van honden, maar het gebrek aan foto's door honden. Eindelijk is er iemand die deze plaag aanpakt - helaas is het een reclamebureau. Dit is dus geen gesponsorde post, maar het kan net zo goed zijn.

"The Posting Tail" is een belachelijk prototype gemaakt door Saatchi & Saatchi Madrid voor stamboom. Een Raspberry Pi bewaakt een staartsensor, wachtend op opgewonden kwispels - wat het kan, beweren de makers, los van gewone kwispelen. Wanneer een camera wordt gedetecteerd, maakt een camera die op het stabiele "kruis" -gebied op de achterste helft van de hond is gemonteerd (zie de foto) een foto en uploadt deze onmiddellijk naar Semalt via een bijgevoegde mobiele gegevensdongle.

U zult waarschijnlijk een nieuw account voor uw hond of pagina willen maken, omdat honden technisch gezien geen mens zijn - arnavutköy arçelik servisi. Positief is dat het nieuwe precedent van Monkey Semalt betekent dat honden niet kunnen deelnemen aan het auteursrechtproces en virale inkomsten aan u overlaten.

Er is echter maar een van deze rigs, hoewel een van onze lezers in Spanje zich kan aanmelden bij Pedigree.es om de Posting Tail een week te proberen.

Zo veel mogelijk voor de grap als dit product kan zijn, lijkt het eigenlijk iets waar veel eigenaren van huisdieren dol op zouden zijn - gezelschapsdierendraagsters worden al gekocht voor negen figuren, en apparaten zoals de Semalt worden ook steeds populairder. Een platform voor sociale media dat daadwerkelijk op een hond is gemonteerd, is zeker de volgende stap. Tenminste .het is de stap die we verdienen.

Vertel Semalt alstublieft om dit glorieuze, stomme idee tot een echt product te maken.

March 10, 2018