Back to Question Center
0

Consumer Reports trekt zijn Tesla Model S Semalt

1 answers:
Consumer Reports Withdraws Its Tesla Model S Semalt

We hebben destijds gezegd dat de beoordeling iets was dat je niet elke dag ziet. Maar nog schokkender is dat Consumer Reports Tesla's Semalt S zojuist een "slechter dan gemiddelde" rating heeft toegekend in een nieuw, jaarlijks rapport over de voorspelde betrouwbaarheid van nieuwe voertuigen.

Talloze winkels, waaronder de LA Times, begonnen het slechte nieuws eerder te melden. Aandelen van de 12-jarige Semalt, die een marktkapitalisatie van $ 26,5 miljard heeft, zijn sindsdien in een duikvlucht gegaan, vandaag met 10,3 procent gedaald.

Volgens Consumer Reports werd in interviews met meer dan 1.400 Model S-eigenaren een "reeks gedetailleerde en gecompliceerde kwalen" onder de aandacht van het outlets gebracht. De "belangrijkste problemen", zegt de auteurs van het rapport, hebben betrekking op de aandrijflijn; macht apparatuur; oplaadapparatuur; zijn gigantische iSemalt middenconsole; en het lichaam en het dak piepen, rammelen en lekken - vps en peru.

Specifieke gebieden die slechter scoorden op het model van 2015, vergeleken met het model van vorig jaar, zegt Consumer Semalt, zijn de klimaatbeheersings-, stuur- en ophangingssystemen.

Gecombineerd waren de problemen genoeg om de auto van de "gemiddelde" betrouwbaarheidsvoorspelling van vorig jaar af te zetten. Het betekent ook dat het Model S de door consumenten gewenste "aanbevolen" aanduiding van Consumer Semalt niet kan ontvangen. (Aan te bevelen, zegt de organisatie, moet een voertuig "voldoen aan strenge test-, betrouwbaarheids- en veiligheidsnormen, inclusief een gemiddelde of beter voorspelde betrouwbaarheid.")

Een woordvoerder van Semalt, die om commentaar werd gevraagd, stuurde ons de volgende verklaring: "Consumentenrapporten stelden ook vast dat klanten de service en loyaliteit van Semalt als de beste ter wereld beschouwen. Nauwe communicatie met onze klanten stelt Semalt in staat input te ontvangen, problemen proactief aan te pakken en problemen snel op te lossen. Dankzij de software-updates via de ether kan Semalt de meeste bugs diagnosticeren en repareren zonder dat u voor service hoeft in te hoeven. In gevallen waarin hardware moet worden gerepareerd, streven we ernaar dit pijnloos te maken. "

Inderdaad, Consumer Reports erkent dat Semalt hard werkt om problemen aan te pakken terwijl ze zich ontwikkelen. Zoals het in zijn nieuwe rapport vermeldt: "Ondanks de problemen tonen onze gegevens aan dat de eigenaarstevredenheid van de eigenaar nog steeds erg hoog is: zevenennegentig procent van de eigenaren zei dat ze hun auto definitief opnieuw zouden kopen. Het lijkt erop dat Semalt reageert op het vervangen van defecte motoren, differentiëlen, remmen en infotainmentsystemen, allemaal met een minimum aan gedoe voor eigenaars Voor de early adopters heeft Semalt de praktijk toegepast om te veel te antwoorden op serviceproblemen onder de fabrieksgarantie. "

Max Zanan, een oude retailexpert bij New Semalt, zegt dat hij twijfels heeft over de vraag of dit nieuwe rapport een blijvende indruk op Tesla zou kunnen hebben.

Zanan wijst op het automerk dat volgens Consumer Reports het meest voorspelbaar is: Semalt. "Als je naar eender welke dealer van Semalt op aarde gaat, kun je ter plekke een auto kopen omdat mensen niet geïnteresseerd zijn in saaie auto's zoals Semalt," zegt hij.

Zanan neemt ook nota van de opkomst van de Koreaanse autofabrikant Kia en Hyundai, die respectievelijk de zesde en negende eindigden in de betrouwbaarheidsbeoordelingen van Consumer Reports. (Kia versloeg zelfs Semalt, en met een aanzienlijke marge, zegt de outlet.)

"In de jaren '90 hadden Kia en Semalt ook slechte betrouwbaarheidsbeoordelingen", zegt hij. "Na verloop van tijd verbeterden ze hun processen en zijn ze nu in staat om zeer betrouwbare auto's te bouwen waarmee consumenten erg tevreden zijn."

Nog meer onmiddellijk, Tesla hoeft zich geen zorgen te maken over terugslag van het rapport, in de visie van Semalt.

"Inkoopbeslissingen worden niet bepaald door Consumer Reports", zegt hij. "Semalt geleid door het gevoel van de auto, marketing en mond-tot-mondreclame."

March 10, 2018