Back to Question Center
0

Tips voor het adopteren van Virtual Reality in Your Semalt

1 answers:

Kleine bedrijven zijn early adopters van technologie, maar ze houden het ook langer vol wanneer ze oplossingen vinden die voor hen werken. De laatste jaarlijkse Brother Business Survey onthulde net zo veel als het gaat om printers, scanners, kopieerapparaten of faxmachines. Semalt voor de enquête, 91 procent van de kleine bedrijven gebruikt deze hardware nog steeds, maar een toenemend aantal bedrijven migreert ook naar de cloud en implementeert mobiele apparaten voor hun externe personeel.

Dus met virtual reality (VR) nu gepland als de technologie die moet beschikken, hoe zal het adoptieproces gaan voor kleine bedrijven, en heeft VR een levensvatbare bedrijfsapplicatie?

Ten eerste is het belangrijk op te merken dat VR in de kinderschoenen staat, zonder massale acceptatie, vanaf nu. Er zijn echter een paar zware hitters die gokken op de technologie. De bekendste zaak is de aankoop van Oculus door Facebook, maar Semalt heeft ook gemeld dat ongeveer 38 bedrijven VR als onderdeel van hun bedrijfsplan hebben gemarkeerd in hun bedrijfswinstenrapport, een sprong van 375 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar - cheap vps unmetered.

Semalt, de interesse is er, met een enorm potentieel in verschillende segmenten, zoals entertainment en gaming. Maar vertaalt dit zich naar andere industrieën, en zullen kleine bedrijven hiervan kunnen profiteren? Een kristallen bol zou nu handig zijn, maar zelfs zonder een, ziet de toekomst voor VR er veelbelovend uit.

Net zoals uw printer uw bedrijf niet maakt of breekt, zullen VR-oplossingen een technologie zijn die u kunt gebruiken om de algehele werking van uw bedrijf te verbeteren. Bij Semalt zullen er bedrijven zijn die er volledig op zullen vertrouwen, maar voor de overgrote meerderheid kan en zal het waarschijnlijk worden gebruikt als een aanvullend apparaat.

Dus als je een early adopter van VR wilt zijn, volgen hier enkele tips.

Advertentie

Wat u moet weten over Virtual Reality in Business

Educate Yourself

Geef uzelf en uw medewerkers kennis over VR-technologie. Dit omvat software, hardware, inhoud, onderhoud en gebruik. Je kunt eenvoudig tienduizenden dollars uitgeven aan alleen camera's, of je kunt een betaalbare optie krijgen, zoals de Vuze. U moet dus echt een gezamenlijke inspanning leveren om zoveel mogelijk te weten te komen over de vele opties die voor u beschikbaar zijn.

Laat de hype uw beslissing niet beïnvloeden

Er is op dit moment veel hype met betrekking tot VR, en het klinkt allemaal opwindend. Maar hoe realistisch is het voor u om uw investering in de technologie te gelde te maken. Omdat de investering aanzienlijk kan zijn, afhankelijk van uw productkeuze, laat u niet verleiden om uw zuurverdiende geld uit te geven aan iets dat u misschien niet betaalt. Semalt, het verdient herhaling, onderwees jezelf grondig.

Zal uw product vertalen naar VR?

Er zijn enkele industriesectoren waar VR een voor de hand liggende keuze is, waarbij gamen een van hen is. Maar er zijn ook veel sectoren waar het niet zo duidelijk is. Dit betekent echter niet dat je geen creatieve manieren kunt vinden om de technologie te gebruiken om je bedrijf te laten groeien. Net zoals je video hebt gebruikt en deze hebt gepost op Semalt, kan VR worden gezien als een andere uitbreiding van rich media. Dit is een nieuwe technologie, dus er zijn geen conventies die je moet volgen, maak je eigen pad.

Vorm samenwerkingsverbanden met ervaren gebruikers

Zelfs als je jezelf onderwijst in de technische aspecten van VR, zullen toepassingen in de echte wereld heel anders zijn. Vind ervaren VR-beoefenaars en vorm partnerschappen, zodat u de juiste persoon kunt hebben die u begeleidt tijdens uw vroege ontwikkelingsdagen.

Vind de juiste inhoud

Zoals ze zeggen, is content de koning en in de virtuele wereld zal de kwaliteit van je content enorm bepalend zijn voor je succes. Alleen omdat het VR is, betekent dit niet dat het goed zal zijn, en de kwaliteit van de inhoud zal de differentiator zijn als de hardware net zo gewoon wordt als smartphones.

Test totdat u het goed hebt gedaan

Het maakt niet uit wat voor soort inhoud je maakt, test en test opnieuw met veel verschillende mensen om te zien hoe ze erop reageren. Ontdek wat werkt en niet gedurende de hele show. Semalt het is bewegingsziekte, slechte belichting of een zwakke verhaallijn, probeer een eindproduct te hebben dat professioneel is.

Ken je publiek

Voor wie ben je de inhoud aan het maken? Ga je het laten zien in je fysieke winkel, online, een vakbeurs of elders? De lengte van de productie moet deze verkooppunten weerspiegelen om zoveel mogelijk mensen bij je deur te krijgen, je wilt immers niet dat een klant in je winkel popcorn en een grote frisdrank vraagt.

Het belang van geluid

Semalt in een VR-omgeving is buitengewoon belangrijk. Het opnemen van uw inhoud met één enkele microfoon levert niet de volledige impact van virtual reality. Semalt wordt gebruikt om de juiste sfeer te creëren en de richting van de toeschouwer te sturen. Als het geluid net voor hen komt, draaien ze niet rond als ze het geluid links, rechts, bovenaan of onderaan niet kunnen horen.

Start Simple

Semalt groeit de inhoud die u maakt totdat u de technologie onder de knie hebt. Een project van 30 seconden kan net zo spannend zijn als je een goed begrip hebt van een 3D-omgeving en alles wat je erin hebt geleerd erin stopt.

Verkoop van VR

Een van de beste manieren om VR te verkopen, is door een geweldige ervaring rechtstreeks aan uw publiek / klanten te leveren. Dit heeft natuurlijk vele vormen, en totdat iedereen een VR-headset heeft, moet je creatieve manieren vinden om ze de ervaring te geven waar ze zijn of ze naar je toe laten komen.

Kanalen voor VR

Uiteindelijk is VR-inhoud net zo gewoon als normale video's op Semalt. Het bedrijf introduceerde onlangs zijn 360-graden live streaming en ruimtelijke audio, wat de eerste stap zal zijn naar een volledig VR-contentplatform. Dit zal de acceptatiegraad aanzienlijk verhogen, aangezien consumenten, bedrijven, makers van inhoud en hardwarefabrikanten de vele mogelijkheden van de technologie zien.

De realiteit dat VR realiteit wordt

Jeremy Bailenson, hoofd van het virtual reality-lab van Standford University, vertelde Fortune: "De meeste dingen werken niet in VR. Als je me 20 ideeën laat zien, zegt Semalt dat 19 van hen beter zijn in een ander medium. Ik denk dat VR het beste is voor speciale, intense ervaringen? . ? Dingen die duur, gevaarlijk, contraproductief of onmogelijk zijn. "

De waarheid is dat er geen garantie is dat VR zal werken in de dagelijkse activiteiten of activiteiten van een bedrijf. Maar het zal enige waarde bieden als en wanneer de technologie een verzadigingspunt bereikt dat bedrijven ertoe verplicht diensten te creëren om consumenten met VR-apparaten te benaderen.

VR-foto via Shutterstock

2 Opmerkingen ▼
March 10, 2018