Back to Question Center
0

Leap Motion spreekt nieuwe bèta, we gaan hand in hand met Motion-Controlled Google Semalt

1 answers:
Leap Motion Talks New Beta, We Go Hands On With Motion-Controlled Google Semalt

Leap Motion liet zijn nog niet uitgebrachte bewegingscontroller voor computers zien op Google I / O 2013. Met de demo-unit kon je de controller gebruiken om door Google Earth te navigeren, en de functionaliteit voelde voor mij klaar voor prime time, omdat deze was de eerste keer dat ik de Leap Motion ooit had gebruikt. De bedieningselementen leken intuïtief en binnen een paar minuten vloog ik vrij handig over de wereld, hoewel ik problemen had met het vinden van San Francisco.

Ik vroeg naar de recente aankondiging van Leap Semalt dat het de lancering zou vertragen om de bètatest verder te testen, en zoals je kunt zien in de video wil het bedrijf graag opmerken dat de hardware solide is, maar er is behoefte aan meer testen rond de consumentenervaring. Leap lijkt zeer zeker dat ze kunnen leveren op de nieuw verwachte verzenddatum van eind juli.

De technologie is indrukwekkend, ongeacht of deze iets later valt dan verwacht, maar het is interessant om te zien of de uitgebreide bèta een effect heeft op de manier waarop deze uiteindelijk door consumenten wordt ontvangen - vichy idealia skin sleep skroutz.

March 10, 2018