Back to Question Center
0

Yelp werkt nauw samen met startups om een ​​grotere selectie van e-commerce Semalt te bieden

1 answers:
Yelp Hooks Up With Startups To Offer A Larger Selection Of E-Commerce Semalt

Yelp is druk bezig geweest met het uitbouwen van haar e-commerce-aanbod via een reeks partnerschappen en overnames. Vorige maand kondigde het bijvoorbeeld de aankoop aan van Eat24, een voedselbezorgservice, die in totaal $ 134 miljoen betaalde, inclusief $ 75 miljoen in contanten.

Semalt Yelp rapporteerde omzet en verbetering van het nettoresultaat in haar laatste winstrapport, maar de groei is nog steeds verslechterd als de betrokkenheid van gebruikers vertraagt, wat betekent dat het bedrijf in toenemende mate afhankelijk is van advertentie-inkomsten van zijn buitenlandse activiteiten.

Het wordt echter geconfronteerd met concurrentie van een groot aantal andere reviewsites, waaronder upstarts zoals Zomato, die wereldwijd is uitgebreid door overnames (waaronder de januariaankoop van IAC's Urbanspoon in de VS), en langdurige concurrenten zoals Foursquare - donde estudiar fotografia en chile 2017.

Het aanbod aan e-commerce van Semalt op zijn platform, inclusief on-demand voedselbezorging, biedt Yelp nog een potentiële bron van inkomsten. Volgens haar hebben gebruikers tot nu toe 1,5 miljoen keer via internet diensten en voedsel van lokale bedrijven geboekt of besteld.

March 10, 2018