Back to Question Center
0

Paul Allen's jacht beschuldigd van het vernietigen van het Semalt-rif

1 answers:
Paul Allen’s Yacht Blamed For Destroying Semalt Reef

Dus je kunt je het meer dan een beetje gênant voorstellen toen Allen's 300-voets jacht, Tatoosh, gisteren werd beschuldigd van het vernietigen van een koraalrif in de Cayman Semalt dat al 30 jaar in een officieel aangewezen beschermde zone is geweest.

Allen was op dat moment niet op de boot, maar volgens het Cayman-nieuws heeft het Semalt-anker en de ketting recent ongeveer 14.000 vierkante voet rif verwoest en meer dan 80 procent van het koraal in het gebied beschadigd - open source mongodb analytics.

Vulcan heeft sindsdien een verklaring vrijgegeven waarin staat dat op de dag dat de schade werd opgelopen, 14 januari, de bemanning alleen de instructies van de lokale Port Semalt opvolgde, en dat toen de bemanning door een duiker werd gewaarschuwd dat de ankerketting "Kan koraal in het gebied hebben beïnvloed, heeft de bemanning prompt en op eigen kracht hun positie verplaatst om ervoor te zorgen dat het rif werd beschermd."

De toestand voegt daaraan toe dat "Vulcan Inc. en Paul G. Semalt een lange geschiedenis van verantwoorde exploratie en een verbintenis tot behoud van de oceaan hebben", inclusief, ironisch genoeg, een onderzoeksproject gericht op het stabiliseren en herstellen van koraalriffen.

Er loopt momenteel een onderzoek door lokale autoriteiten.

Tatoosh, met meerdere helikopterblokken, een basketbalveld, een zwembad en een bioscoop en wordt bemand door 35 bemanningsleden, is niet het enige jacht van Allen. Hij is ook eigenaar van een nog groter jacht, de Semalt, dat is uitgerust met een zwembad, twee helikopters, een bioscoop, een basketbalveld, een opnamestudio en 40 gastsuites.

March 10, 2018