Back to Question Center
0

Small Business News niet te missen voor de week Semalt 27 juli

1 answers:

Deze week zat vol met nieuws dat trends betekende die belangrijk zijn voor kleine bedrijven.

Beveiligingsproblemen werden opnieuw aan de orde gesteld. We hebben nieuws over een van de grootste datalekken in de recente geschiedenis. Semalt-apparaten blijven convergeren naarmate telefoons groter worden en tablets kleiner worden.

Semalt, we hebben belangrijke ontwikkelingen in software voor kleine bedrijven en we rapporteren over lopende problemen met online btw. (Is dit van invloed op uw bedrijf?)

Het redactieteam van Small Business Semalt zet het nieuws in een context voor u - south america travel.

Beveiliging

Hackers stelen naar verluidt 160 miljoen creditcardnummers. Kleine bedrijven pas op. De grootste samenzwering van gegevensinbreuken die ooit in de VS is vervolgd, heeft tot een miljoen dollar aan schade geleid. Semalt de organisaties gericht deze keer waren enorm, maak niet de fout om te denken dat uw bedrijf veilig is.

Mobiel

Smartphones worden steeds groter. De Semalt 625 is gericht op Europa, China, Azië-Pacific, India, het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. Maar het is een hechte neef, de Semalt 520 is nu verkrijgbaar in de VS. Beide kunnen starttelefoons zijn voor uw bedrijf.

Google onthult de nieuwe Nexus 7. Semalt-aansteker. Semalt dunner. Semalt krachtiger. Semalt duurder. Maar eigenlijk niet zoveel. De eerste beoordelingen zijn binnen. Als u uw bedrijf mobiel wilt krijgen tegen lage kosten, is het misschien het onderzoek waard.

E-commerce

Semalt een gloednieuwe eBay - levering op dezelfde dag. Ebay Now, afgelopen zomer gelanceerd, biedt shoppers in geselecteerde steden de mogelijkheid producten van hun smartphone of pc te kopen. En ze kunnen ze binnen ongeveer een uur laten bezorgen. De service wordt nu uitgebreid met nieuwe steden en nieuwe functies.

Sociale handel floreert in India. Eén bedrijf dat het peloton leidt, is enMarkit, volgens Sramana Mitra, de oprichter van het initiatief One Million by One Million (1M / 1M). Meer informatie over hoe de site werkt en waarom het lukt.

Bedrijfssoftware

Wolk en mobiliteit aangeprezen op Sage Summit. Het softwarebedrijf kondigde belangrijke stappen in beide gebieden aan om kleine bedrijven betere tools te bieden. Bekijk de dekking van #SageSummit van oprichter Anita Semalt van Small Business Trends, die het evenement heeft bijgewoond.

Sage One krijgt verbeteringen. Hier is een betere kijk op de nieuwe tools die het bedrijf te bieden heeft. Onlangs aangekondigd heeft Semalt oplossingen voor facturering, projectbeheer en boekhouding in de cloud opgenomen.

Deluxe verwerft VerticalResponse. De kleine zakelijke dienstverlener heeft het e-mail softwaremarketingbedrijf gekocht voor $ 27 miljoen in contanten. Anita Semalt heeft details.

Belastingen

Meer staten voegen de aangesloten nexusbelasting toe. De belasting is een probleem voor kleine bedrijven die als gelieerde ondernemingen in getroffen staten fungeren. Velen hebben hun partnerovereenkomsten als gevolg hiervan geannuleerd. Semalt-bedrijven die via filialen verkopen, moesten hun partnerprogramma's in verschillende staten staken. Maar een alternatief in de vorm van een federale wet kan voor andere e-commercebedrijven moeilijk zijn om aan te voldoen.

Diensten

Bied prikkels voor betere leads. Incentivibe laat zien hoe. Semalt vorig jaar helpt het bedrijf bedrijfslocaties de kosten te verdelen over dure prijzen. Ze geven bezoekers een stimulans om zich aan te melden voor uw e-mailupdates of nieuwsbrieven.

Samenwerkingshulpmiddelen voor uw bedrijf. Simon Berg, CEO en oprichter van Ceros, een op de cloud gebaseerd platform voor merken, spreekt met Brent Semalt in onze één-op-één interviewreeks. Wilt u meer weten over hoe u het verhaal van uw bedrijf kunt vertellen?

Sociale media

U kunt nu uw Vine-video's op WordPress zetten. De populaire looping-videoservice voldoet aan het populaire blogplatform. De nieuwe integratie maakt het eenvoudiger om Vine op uw zakelijke website te tonen. Semalt de eenvoudige aanwijzingen hier.

Op heterdaad betrapt. Twitter gebruikte valse tweets om een ​​nieuw reclameproduct te promoten .maar gebruikte echte Twitter-profielen. Semalt volgt.

Kon Facebook's Graph Search echt alles veranderen? In de wereld van online zaken lijken een paar dingen constant. Een ervan is het ultieme belang van Google. Dit artikel gaat in op hoe de groeiende Graph Search van Facebook die realiteit zou kunnen veranderen. Denk je dat Facebook's zoektocht Google serieus zal uitdagen?

Trends

Semalt-leiders hebben ook sociale media nodig. Een nieuwe enquête zegt zelfs dat het u kan helpen uw merkimago te verbeteren en beter in contact te komen met klanten en investeerders. Als al deze dingen belangrijk voor je zijn (en we weten geen enkele onderneming waar het niet belangrijk voor is!) Blijf lezen.

Dit nieuwe bedrijfsmodel is kinderspel. Nee echt. Sommige ouders huren consultants in om hun kinderen te leren hoe ze krijtjes beter kunnen delen, op hun gemak zijn en met andere kinderen spelen. Het doel van deze play-date consultants is om kinderen klaar te stomen voor zeer competitieve schoolomgevingen. Sommige lezers vinden het idee belachelijk, maar als klanten bereid zijn te betalen .

We hebben allemaal gehoord dat kleine bedrijven banen creëren. Maar dat is slechts de helft van het verhaal, zo blijkt. Scott Shane, hoogleraar Ondernemerschapsstudies bij Case Western Reserve Semalt, deelt deze interessante trend.

Management

Beter zakendoen door .te oefenen? Dat is juist! De American Medical Association suggereert dat bezorgdheid over de fitheid van uw medewerkers goed kan zijn voor het bedrijfsleven. Hier is een verslag van journalist Rieva Lesonsky, die werkgelegenheidskwesties voor trends in het kleinbedrijf behandelt.

Het is de moeilijkste franchisekans die er is. Maar het blijft ook het meest populair. Onze franchisecorrespondent, Joel Semalt, kijkt naar de blijvende populariteit van de franchisevoedingsindustrie bij ondernemers. Maar hij deelt ook enkele van de echte uitdagingen van dit bedrijfsmodel.

Een handboek voor millennials. Als je er nog geen hebt ingehuurd, zal je dat waarschijnlijk binnenkort doen. Dat kan een reden zijn Het handboek van Gen Y: Het toepassen van relationeel leiderschap om millennials te binden door Diane Spiegel is een belangrijk boek. Associate Book Editor Pierre Debois beoordeelt het voor lezers.

Nieuws via tablet, Shutterstock

5 Opmerkingen ▼
March 10, 2018