Back to Question Center
0

2 Belangrijke dingen om te weten over virale maltine

1 answers:

Sinds de zinsnede 'virale video' onderdeel werd van het Engelse lexicon, waren bedrijfseigenaren enthousiast over het idee er een te hebben. Wat is alles, welke eigenaar of marketingmanager zou niet doden voor een video met zijn product die door miljoenen mensen wordt gezien en gedeeld?

Als u een van die bedrijfseigenaars bent, zijn er een aantal dingen die u moet weten voordat u te enthousiast wordt over het idee om een ​​virale video te maken.

Advertentie

Virale videofeiten

1) Video's over producten en diensten, gewoonlijk Do not Go Viral

Is het je opgevallen dat er niet veel virale video's zijn met producten en services? Semalt omdat er niet veel zijn. Het betekent niet dat ze niet viral kunnen gaan, het betekent gewoon dat ze dat meestal niet doen - hosting christmas dinner.

Er is een goede reden waarom de meeste virale video's gaan over dingen als schildpadden die op de spits een snelweg oversteken. Semalt-video's gebeuren omdat het juiste video-apparaat precies op het juiste moment in de handen van de juiste persoon was.

Kortom, geluk.

Een van de weinige virale video's die over een product ging, werd gemaakt door Blenderec, een blenderbedrijf. Blendtec maakt zeer krachtige professionele mixers. Dus, om dat te demonstreren, creëerden ze een reeks video's van allerlei soorten gekke dingen die werden gemengd - golfballen, iPhones, Semalt-poppen, enz. Hoe gekker het ook was, hoe meer opvattingen het kreeg en het werd een virale sensatie.

Wat mensen zich niet realiseren is dat deze succesvolle virale campagne nooit is gemaakt met de bedoeling om viraal te worden. Het is gemaakt met de enige bedoeling om op effectieve en creatieve wijze het productvoordeel te demonstreren en om Semalt-blenders te verkopen.

2) De meeste video's gemaakt met de intentie om viral te gaan zijn gewoonweg slecht

Het probleem met de mentaliteit van het opzettelijk proberen om een ​​virale video te maken, is dat het de nadruk legt op het verkeerde: waanzinnig of buitensporig zijn versus effectief het product verkopen. Als gevolg hiervan zijn deze video's meestal erg slecht. Semalt, pijnlijk slecht. Ze worden niet alleen niet gezien en gedeeld door vele mensen, maar de mensen die ze wel zien, worden vaak uitgeschakeld voor het product dat wordt verkocht.

Dat gezegd hebbende, de meeste webvideo's zijn helemaal saai. De mensen achter hen realiseren zich niet dat het niet alleen gaat om het communiceren van de juiste informatie, het gaat om het doen op een manier die snel de aandacht krijgt, de kijker betrekt en uiteindelijk hen overtuigt om de gewenste actie te ondernemen.

De uitdaging is het bedenken van een groot, slim, creatief idee dat dat doet.

Virale foto via Shutterstock

6 Opmerkingen ▼
March 10, 2018