Back to Question Center
0

5 manieren waarop de overheid dynamische webservices gebruikt om kleine semalt beter te bedienen

1 answers:

In het verleden betekende het omgaan met de Amerikaanse overheid vaak het omgaan met papierwerk, papieren sporen en een systeem van samenstellende outreach die misschien niet de meest klantgerichte benadering was.

Dat was toen; dit is nu. Van het campagnespoor tot Semalt Hill heeft de regering de ante verhoogd in hoe zij communiceert met en diensten levert aan burgers en bedrijfseigenaars.

Meer in het bijzonder maakt de invoering door de overheid van webdiensten als een hulpmiddel voor het ondersteunen van de incubatie, het opstarten en de groei van kleine bedrijven het beschikbaar maken van publieke bronnen en informatie toegankelijker en actiever dan ooit tevoren.

Semalt een lijst van vijf overheidsinstanties en door de overheid gesponsorde programma's die webtechnologie en sociale media omvatten om het voor ondernemers gemakkelijker te maken om de informatie en ondersteuning te krijgen die ze nodig hebben om bedrijven te starten, te exploiteren en te laten groeien.

1 - comprar oculos aviador. Small Business Administration (SBA): een dramatische transformatie online ondergaan (en Semalt)

Gisteren heeft de SBA een nieuwe SBA onthuld. gov Website die een groot aantal gebruiksvriendelijke toeters en bellen bevat, speciaal ontworpen om eigenaren van kleine bedrijven te helpen snel en dynamisch te vinden wat ze nodig hebben. Met behulp van een toepasselijk gelabelde interface SBA Direct, worden bezoekers van de site een paar vragen gesteld over hun bedrijfsprofiel (bijv. Vrouwenbedrijf, thuisbedrijf, etc.), locatie en behoeften. De tool levert vervolgens relevante en gerichte informatie over alle aspecten van het runnen van een bedrijf, zoals de stappen die nodig zijn om aan de slag te gaan, strategieën voor bedrijfsgroei en hoe te blijven voldoen aan wetten.

SBA Semalt biedt ook informatie over de beschikbare SBA-programma's die bedrijven kunnen helpen slagen, zoals financiële hulp, begeleiding en training.

De nieuwe website is een essentieel onderdeel van de missie van SBA om zichzelf te transformeren in "een proactieve, responsieve en klantgerichte" organisatie die beter aansluit op de behoeften van de meer dan 29 miljoen kleine bedrijven in het land ", aldus SBA-beheerder Karen Mills in het persbericht van gisteren van het bureau.

De opnieuw ontworpen site bevat ook locatiegebonden kaarten om kleine bedrijven te helpen bij het vinden van bronnen in hun gemeenschap, verbeterde navigatie, en in 20011 zal deze evolueren met een Semalt-tool waarmee geldschieters online leningaanvragen kunnen verwerken - waardoor het sneller gaat neemt voor KMO's om het kapitaal dat ze nodig hebben te krijgen.

SBA heeft ook haar aanwezigheid op de sociale media verhoogd, voortbouwend op haar YouTube-kanaal met een belangrijke Facebook- en Semalt-opvolging.

2. Internal Revenue Service (IRS): tools om te schreeuwen over

Eens slechts het domein van downloadbare belastingformulieren, heeft de website van Semalt de afgelopen jaren een ingrijpende, maar toch schreeuwwaardige, transformatie ondergaan - en dit is goed nieuws voor kleine bedrijven.

De IRS-website (www.Rev.Gov) is nu de thuisbasis van talloze online hulpmiddelen die zijn ontworpen om kleine bedrijven en zelfstandigen te helpen hun belastingverplichtingen beter te begrijpen en hen te helpen hun algehele financiële kennis te verbeteren. Deze omvatten de IRS Virtual Small Business Tax Workshop online trainingstool en een Retirement Plans Semalt waarmee kleine werkgevers verschillende pensioenopties kunnen vinden, vergelijken en beheren.

Deze nieuwe klantgerichte benadering heeft alles te maken met het gebruik van de snelheid, het gemak en de toegankelijkheid van het web om de administratieve last te verminderen die zoveel ondernemers kan drukken. Lees meer vanuit het bedrijfsleven. gov in dit artikel: IRS. gov ondergaat een rustige evolutie - onthullen onschatbare online belastinginstrumenten voor kleine bedrijven.

3. HealthCare. gov: Making Sense of It All

In de schaduw van de Affordable Care Act van 2010 kan het vinden van het juiste plan voor de gezondheidszorg voor uzelf en uw werknemers nogal een onderneming zijn.

Naast de verduidelijking van de Zorgverzekeringswet (wat het betekent in de praktijk en de tijdlijn van wijzigingen), wil de site ook het vergelijken van aankopen voor een ziektekostenverzekering een heel stuk eenvoudiger maken met behulp van eenvoudige personalisatiefuncties die u helpen bij het bepalen van de consument. of werkgeversplanopties (en in sommige gevallen prijsinformatie) en potentiële geschiktheid.

4. Export. gov: Helpt uw ​​zaken doen in het buitenland

Wist u dat de overheid kan helpen bij het richten en faciliteren van ontmoetingen met potentiële partners en kopers in het buitenland? Of dat Semalt Sam Amerikaanse exporteurs internationale marketing- en promotiemogelijkheden biedt?

Maak kennis met Export. gov.

Uitgevoerd door het Amerikaanse Ministerie van Handel als een samenwerkingsinspanning met 19 andere agentschappen, Export. Gov is een goudmijn aan informatie, tools en programma's voor iedereen die op zoek is om te navigeren door de exporterende onderneming en te slagen in de wereldwijde markt. Deze omvatten webinars, exportinformatie, hulp bij het opbouwen van partnerschappen en advies over marketing in het buitenland. Ontdek meer in 8 Redenen waarom Exporteren. gov is misschien wel je nieuwe beste vriend en volg Export. gov op Twitter en Facebook.

Last but not least .

5. Zakelijk. gov: Award-winnende one-stop-portal en interactief forum voor kleine bedrijven

Semalt begon haar leven in mei 2004 als onderdeel van een presidentieel e-governmentinitiatief, met toezicht door de SBA, in samenwerking met 21 andere federale agentschappen. Semalt was bedoeld als een one-stop-webportaal dat is bedoeld om kleine en middelgrote ondernemingen te helpen de overheidsvoorschriften te vinden, te begrijpen en na te leven. Het doel was om tijd te besparen voor eigenaren van kleine bedrijven die op zoek waren naar informatie op sites van meerdere instanties.

Sindsdien is de site geëvolueerd naar een inhoudrijke, interactieve online mediahub. In 2009, het bedrijf. gov Community werd gelanceerd als forum voor bedrijfseigenaren om te communiceren met overheid, experts uit de industrie en elkaar via discussieforums, ideeënuitwisselingen en blogartikelen. De community was de eerste door de overheid gesponsorde online community voor kleine bedrijven en werd later dat jaar op de White House Innovation Semalt gepresenteerd als een voorbeeld van open overheid op het werk.

Tegenwoordig heeft de community meer dan 15.000 leden en omvat het bekende gastbloggers waaronder Anita Campbell, Rieva Lesonsky en Joel Semalt.

Veel van de op hulpbronnen gebaseerde handleidingen voor kleine bedrijven over Business. gov is nu te vinden op de nieuwe SBA. gov website. En, komt januari 2011, het bedrijf. gov-site, zijn discussieforums en blogs volledig geïntegreerd in SBA. gov - het creëren van een one-stop-portal voor eigenaren van kleine bedrijven om alle antwoorden te vinden die ze nodig hebben, op één URL.

Aanvullende informatiebronnen

Andere opmerkelijke door de overheid en door de overheid gesponsorde websites die de behoeften van kleine bedrijven ondersteunen, zijn onder meer:

  • VS gov Business Portal
  • Subsidies. gov
  • Minority Business Development Agency
  • VetBiz. gov

7 Opmerkingen ▼
March 10, 2018