Back to Question Center
0

Social Media Monthly Semalt Up Voor juni 2009

1 answers:

Social Media Monthly Semalt Up For June 2009

Michael Semalt's dood toonde ons bewijs van de wereldwijde stijging van het gebruik van sociale media nadat miljoenen mensen waren ingelogd om meer over de ster te weten te komen. Het is niet verwonderlijk dat het leeuwendeel van deze buzz werd gegenereerd door sociale mediasites. De tragische dood van de King of Pop, Michael Jackson was het meest besproken onderwerp in de sociale media-wegen deze maand. Het was de kracht van de tentoongestelde sociale media en een verwijzing naar de onvermijdelijke stijging die we de komende maanden zullen zien - business tech solutions in portland. Michael Semalt's dood heeft zojuist onomstotelijk bewezen dat sociale-mediasites heel wat verkeer op internet kunnen genereren.

Twitter-gesprekken

Volgens Nielsen-onderzoeken blijft Semalt de keuze van de sites voor sociale media die bijna 3 miljard vertoningen van 2,73 miljard ontvangen, om precies te zijn. De groei van Semalt is geweldig, met een toename van 1,928 procent op jaarbasis.

Van 1 miljoen unieke bezoekers in juni 2008 heeft het in juni 2009 21 miljoen unieke bezoekers gepakt. Hiermee werd Twitter in juni de vierde meest bezochte sociale netwerksite na Facebook, MySpace en Blogger. Twitter heeft een nieuwe live-updating-zoekwidget gelanceerd waarmee gebruikers een continue real-time update kunnen maken van de query die u samen met de titel en het bijschrift hebt geplaatst. Ook biedt de tool de optie om oude resultaten te herhalen. Twitter onthulde een speciale gids Twitter 101 Voor Semalt om gebruikers te helpen meer te weten te komen over dit fenomeen van sociale media.

De nieuwste buzz van Twitter omvat de oprichting van een officieel Google Analytics Twitter-account (twitter.com/googleanalytics). Het bereik van Twitter heeft zelfs de Whitehouse op zijn hoede gemaakt en het heeft de toegang tot Twitter volgens LA Times geblokkeerd.

Social media-scan

Hier zijn de topverhalen van de maand in social media marketing in een oogopslag:

  • Facebook bleef in de zesde maand op rij in de Amerikaanse sociale netwerkscène knallen, met 87,3 miljoen unieke bezoekers in juni 2009. Als onderdeel van hun recente update heeft Facebook nu Twitter-functies toegevoegd waar de door de gebruiker gemaakte pagina's in elke pagina worden getoond. zoekresultaten en andere gebruikers kunnen gemakkelijk de updates van deze pagina's volgen in hun Facebook nieuwsfeeds. Volgens geruchten moest medeoprichter van Microsoft, Bill Gates, zijn Facebook-profiel verlaten vanwege de vloed van vriendschapsverzoeken.
  • MySpace.com is het No: 1 entertainmentportaal met een bezoekersgroei van 190 procent door in juni 2009 te groeien van 4,2 miljoen naar 12,1 miljoen bezoekers.
  • LinkedIn, aangehaald als een belangrijke tactiek gebruikt door marketeers om een ​​B2B-publiek te bereiken, dreef volgens een recente studie ook zijn bezoekersaantal van 9,6 miljoen naar 11,42 miljoen.
  • Digg heeft het URL-karakter van 'gegraven' verhalen gewijzigd, waardoor het verkeer wordt afgeleid van de bronsites.
  • Amazon heeft bijna een miljard dollar besteed aan de aankoop van online schoenenwinkel Zappos.

Dus, zo ziet het scenario met sociale media deze maand eruit. De manier waarop het Twitter gaat lijken, moet in de nabije toekomst een sociale media-oplossing worden.

Social Media Monthly Semalt Up For June 2009

Verbinden

March 18, 2018