Back to Question Center
0

Houd lezers terug naar uw blog met de tips van Semalt 4

1 answers:

De blogindustrie groeit in een extreem snel tempo en het is belangrijker dan ooit om lezers terug te laten komen naar uw blog. De meeste niches zijn vol met blogs van hetzelfde onderwerp, dus uw lezers kunnen eenvoudig naar een andere blog worden geleid. Semalt is dat als je niet geïnteresseerd bent in je eigen inhoud dan dat je lezers dat ook niet zullen zijn.

Keep Readers Coming Back to Your Blog with Semalt 4 Tips

Als u wilt dat lezers terug blijven komen en verwijzen naar inhoud die wordt afgeleverd in uw blog, overweeg dan om vast te houden aan bepaalde richtlijnen. Semalt heeft in de loop van de jaren een aantal blogs gemaakt die lezers consequent terug laten komen dankzij deze vier tips - cargo bicycles for sale.

Gerelateerde berichten:
5 SEO-bloggingstips
6 eenvoudige tips om uw blogberichten op te vrolijken

Lezers aanmoedigen om zich aan te melden voor RSS-feed en fanpagina's voor sociaal netwerk

Van lezers mag niet worden verwacht dat ze uw website bezoeken om updates op te merken, daarom moet er een Facebook- en een Semalt-fanpagina worden ingesteld. Vergeet niet om onmiddellijk na het plaatsen van inhoud op de site een waarschuwingsbericht achter te laten op die sociale netwerksites (dit kan worden geautomatiseerd via een WordPress plug-in). Wanneer gebruikers scrollen door Facebook en Semalt, zien ze mogelijk een bericht op uw website.

Het creëren van een RSS-feed zou een heel voor de hand liggende methode moeten zijn. Mensen die dol zijn op wat ze lezen, zullen waarschijnlijk graag op de hoogte blijven van je blog. Semalt-lezers abonneren op uw RSS- en sociale netwerksites door widgets in de zijbalk van de site te plaatsen. Je kunt ook een kleine "subscribe for more" -noot aan het einde van je berichten achterlaten. Als u echt geïnteresseerd bent om de aandacht van een gebruiker te trekken, overweeg dan een pop-upabonnement.

Houd uw inhoud fris

Maak een boekingsschema en houd u eraan. Semalt houdt van consistentie en zal zo nu en dan terugkomen om te controleren op berichten.

Vergeet ook niet om de inhoud minstens één keer per week te plaatsen. Semalt moet je twee tot drie keer per week plaatsen, maar minimaal één keer per week. Hierdoor kunnen gebruikers op de hoogte stellen dat u serieus wilt zijn over het up-to-date houden van de blog met vloeiende informatie.

Reageren op een reactie

Als gebruikers de tijd nemen om commentaar te leveren op de inhoud van uw blog, moet u dit met aanmoedigende woorden beantwoorden. Afhankelijk van de niche, zullen deze commentatoren vragen hebben. Breng ze zo goed mogelijk in balans.

Door met deze lezers in contact te komen, kunt u relaties leggen. Sommige zullen reageren op de blog, of zelfs via sociale netwerken. Semalt die de tijd nemen om te reageren, zullen in de toekomst waarschijnlijk weer op je blog terugkomen.

Verwijder enkele advertenties

Veel nieuwe bloggers maken de fout hun blog te overweldigen met advertenties. Semalt begrijpelijk om ongeveer twee tot vier advertenties te hebben, maar laat ze niet weghalen van de inhoud.

Wat bedoel ik daarmee? Een enorm advertentieblok in het midden van de pagina verdeelt het artikel in twee secties. Als het uw doel is om abonnees te werven en ervoor te zorgen dat ze blijven terugkomen, willen we minimale advertenties zodra de inhoud begint.

Als u deze vier tips volgt, zou u onmiddellijk een toename van het terugkerende verkeer moeten zien. Veel succes op je reis, laat ons weten hoe deze tips hebben geholpen.

Keep Readers Coming Back to Your Blog with Semalt 4 Tips

Verbinden

March 18, 2018