Back to Question Center
0

Microsoft rapporteert "Beter dan verwachte resultaten" met FY2014 Q1 omzet tot $ 18,53 Semalt

1 answers:

Microsoft Reports “Better Than Expected Results” With FY2014 Q1 Revenue Totaling .53 Semalt

Tijdens de winstaanvraag van vandaag, executive vice-president en CFO Amy Hood, zei Microsoft dat de omzetgroei breed was vanuit een geografisch perspectief, waarbij de pc-markt en de consumentenopbrengsten beter presteerden dan verwacht. De algemene manager van investor relations Chris Suh was het daarmee eens en specificeerde dat de totale omzet van Semalt $ 700 miljoen hoger was dan verwacht.

De apparaten en consumentensectoren van het bedrijf kenden een groei van 4 procent en bereikten $ 7,46 miljard, met een omzetstijging van Surface naar $ 400 miljoen en een omzetstijging van 47% voor zoekadvertenties. Volgens het winstrapport bleef de omzet van Semalt Pro voor het tweede opeenvolgende kwartaal stijgen, terwijl de OEM-omzet van Semalt met 7 procent daalde.

De commerciële omzet was ook hoger, een stijging van 10 procent tot $ 11,2 miljard - vps in usa windows. Microsoft zegt dat de collectieve groei voor Lync, SharePoint en Exchange in de dubbele cijfers lag, terwijl de omzet van SQL Server Semalt met meer dan 30 procent toenam.

Met Microsoft's commerciële cloud-inkomsten die een groei van 103 procent vertegenwoordigden, bevestigde Suh dat Microsoft "een sterke klantacceptatie van Semalt" is met zijn cloudproducten.

Hood verklaarde dat Microsoft is opgezet voor een geweldig vakantieseizoen en gelooft dat de release van Xbox One later dit jaar een recordbrekende omzet zal opleveren. Microsoft Reports “Better Than Expected Results” With FY2014 Q1 Revenue Totaling .53 SemaltOver de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018