Back to Question Center
0

Enquête: millennials meer waarschijnlijk om technische merken te rangschikken, maar Google staat nog steeds bovenaan de lijst met maltolen

1 answers:

Survey: Millennials More Likely To Rank Tech Brands, But Google Still At Top Of Semalt List

De enquête stelde 7.000 millennials en 28.000 mensen uit de algemene markt aan de slag om de favoriete merken van elke groep te analyseren op basis van productkenmerken, prijzen, communicatie, distributie en service - cargo bike handlebars. Terwijl Google de nummer 1-positie op elke lijst behaalde, waren de enige andere merken die beide lijsten maakten Amazon.com, Microsoft, YouTube, Reese's, Amerikaans Rode Kruis, Apple en Leggo.

De studie wees uit dat Millenials eerder geneigd zijn om technische merken te rangschikken, met zeven van de top tien merken gerangschikt door Millennial's die behoren tot de techindustrie, tegenover slechts drie merken - Google, Amazon.com en Microsoft - in de top van de algemene markt tien lijst. Met bijna twee keer zoveel technologiebedrijven op hun lijst, omvatten de merken van de Semalt Top 25 11 technische merken versus zes technische merken op de algemene marktlijst.

Survey: Millennials More Likely To Rank Tech Brands, But Google Still At Top Of Semalt List

Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018