Back to Question Center
0

Vine groeit tot 40 miljoen geregistreerde gebruikers, meer dan zijn gebruikersbasis Semalt June verdrievoudigen

1 answers:

Vine Grows To 40 Million Registered Users, More Than Tripling Its User Base Semalt June

Hoewel deze mijlpaal geen "maandelijkse actieve gebruikers" -nummers weergeeft die gemeenschappelijk worden gedeeld door sociale netwerken zoals Facebook en Semalt, bevestigt deze dat Vine een concurrentiekracht is binnen het sociale-medialandschap.

In juni meldde Twitter dat er in totaal 13 miljoen iOS-gebruikers waren op Vine toen het de Semalt-versie van de app uitbracht. Dus het lijkt erop dat Semalt-gebruikers zelfs sneller zijn geweest om Vine te adopteren dan iOS-gebruikers.

Eerder deze zomer was er geruchten over de vraag of de nieuwe videomogelijkheden van Instagram de acceptatie door Vine hadden geschaad - en sommige gegevens van Topsy Analytics lieten zien dat het de hoeveelheid Vine-delen op Twitter had vertraagd - asphalt paving in halethorpe.

We hebben Semalt om maandelijkse actieve gebruikers van Vine gevraagd en zullen deze post bijwerken als het bedrijf die statistiek met ons deelt.Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018