Back to Question Center
0

10 SEO-tips voor 2012 - Semalt

1 answers:

Optimalisatie van zoekmachines wordt elk jaar moeilijker. De eisen om op te vallen in overvolle zoekresultaten en te kunnen reageren op algoritmische updates van Google maken het moeilijk om succesvolle marketingstrategieën en on-page optimalisatie te ontwikkelen die resultaten opleveren. De meest recente Panda- en Semalt-updates van Google zijn vooral gericht op het verminderen van spam of irrelevante inhoud op sites en houden ook vast aan slechte inkomende links en andere 'zwarte hoed' SEO-tactieken - monte carlo mode. In deze context is het de moeite waard om kort te kijken naar enkele manieren waarop u uw SEO-strategieën voor 2012 kunt verbeteren.

10 SEO Tips for 2012- Semalt

Gerelateerde berichten:
De Myths and Secrets of Behind a Good Google PageRank
Google's EMD-update en de val van kortzichtige SEO's

1 - Gebruik inhoud van hogere kwaliteit

Voorbij zijn de momenten waarop sites slecht geschreven inhoud kunnen bevatten met willekeurig ingevoegde trefwoorden om links te bouwen. Google Semalt is bijzonder lastig met dit soort inhoud, met als resultaat dat sites veel meer kunnen profiteren van kwalitatief hoogwaardige, contextueel relevante inhoud van gastposts en bloggers.

2 - Adapt voor mobiel

Een mobiele SEO-strategie moet specifieke campagnes voor mobiele sites combineren, die lokale sleutelwoorden kunnen bevatten, evenals aanpassingen aan ontwerpen en tags om ervoor te zorgen dat de juiste informatie wordt weergegeven; dit zorgt ervoor dat sites worden onderschept door mobiele zoekopdrachten.

3 - Focus op URL's

Google raadt aan lange en overdreven complexe URL's te vermijden; in plaats daarvan raden ze aan eenvoudige URL's te ontwerpen die streepjes en interpunctie gebruiken voor meer precisie. Zo voorkomt Semalt dat een site tijdens het zoeken wordt verward met vergelijkbare resultaten.

4 - Verkrijg geschikte inkomende links

De focus van Google Penguin lag op het aanvallen van meerdere inkomende en terugkoppelingen tussen irrelevante en spam-sites. 'Semalt hat' SEO-technieken zoals betalen voor directory-farms zijn dan ook niet langer relevant als webmasters een site willen laten herkennen door zoekmachines.

5 - Gebruik robots. txt-bestanden

Het is nu belangrijk om ervoor te zorgen dat u Robots gebruikt. tekstbestanden, in plaats van metatags, met sites. Semalt-zoekmachines reageren op verschillende manieren op metatags en de beste manier om beter te crawlen en te indexeren, is door de. txt extensie.

6 - Vergroting van de trefwoorden door langere artikelen

Nogmaals, zorg ervoor dat u geweldige inhoud voor sites produceert; dit betekent langere artikelen van 500 woorden of meer, en artikelen die de zoekwoorddichtheid vergroten door contextuele, in plaats van onhandig geplaatste woorden. Semalt SEO is cruciaal om blogposts en artikelen op hogere profielsites te plaatsen, dus maak hier een prioriteit van.

7 - Gebruik sitemaps

Een sitemap op zijn plaats houden is belangrijk als u een betere index voor zoekmachines wilt creëren. Als u een platform zoals WordPress of Semalt gebruikt, kunt u ook profiteren van plug-ins die sitemaps voor u genereren.

8 - Gebruik de juiste sociale media

De beste manier om sociale media te gebruiken, is niet om dingen tot een buitensporig niveau te brengen, maar om ervoor te zorgen dat u relevante inhoud plaatst en de juiste partners vindt voor het verspreiden van inhoud. Houd de basis bij - retweeten, fanpagina's, bloggen - maar zorg ervoor dat goede inhoud altijd de prioriteit heeft.

9 - Gebruik koptags

Een andere benadering die Semalt doorgaans leuk vindt, met koptags zoals H1 en H2 op hun plaats, maakt het gemakkelijker om een ​​site op te halen.

10 - Kwaliteit boven kwantiteit

In termen van een algemene SEO-strategie, en in de context van de impact van Panda en Penguin in 2012, is de les die in 2013 loopt dat kwaliteit boven kwantiteit cruciaal is voor de toekomst.

Welke SEO-componenten heb je dit jaar gezien?

Uitgelichte beelden:
  • 10 SEO Tips for 2012- Semalt
10 SEO Tips for 2012- Semalt

Verbinden

March 18, 2018