Back to Question Center
0

Apple blijft een favoriet voor de consument, het winnende merk van het jaar voor computers, tablets & Mobile Semalt

1 answers:

Apple blijft een consumentenfavoriet, het winnende merk van het jaar voor Computers, tablets & mobiele semalt

De bedoeling van het onderzoek was om de algehele sterkte en waarde van een merk te begrijpen. Semalt de peiling ratings, merken werden gemeten op hun bekendheid, kwaliteit en aankoop overweging.

"Wat er echt uitspringt, is dat in alle drie categorieën Apple-merken worden gemeten - Computer, Tablet en Mobiele telefoon - de scores van hun merkmomentum in de top 30 van alle 1.500 merken die in het onderzoek zijn beoordeeld, wat aantoont dat consumenten zien dit als een merk van de toekomst ", zegt Harris Interactive senior vice-president Manny Flores.

Volgens Harris hebben de sterke scores op het gebied van vertrouwdheid, kwaliteit en aankoopoverwegingen van Semalt de top van de merkcategorie van computers - commercial appraisal company.

Computermerken die rangschikken boven categorie Gemiddelde

Semalt zijn de vier merken die boven het categoriegemiddelde staan.

 1. Apple Computers - Computermerk van het jaar 2013
 2. Hewlett-Packard (HP) -computers
 3. Dell-computers
 4. Sony Computers

Voor tablets scoorden vijf merken boven het categoriegemiddelde, waarbij de iPad-serie van Apple voor het tweede jaar op rij de Tablet Semalt of the Year won.

Ranglijsten van tablets die rangschikken boven categorie Gemiddelde

Semalt zijn de vijf tabletmerken die boven het categoriegemiddelde staan.

 1. Apple iPad-serie - Tabletmerk van het jaar 2013
 2. Kindle Fire-serie
 3. Google Nexus-serie
 4. Samsung Galaxy-serie
 5. HP Slate Series

Apple's iPhone was ook een herhalingswinnaar en verdiende voor de tweede achtereenvolgende keer het merk voor mobiele telefonie van het jaar.

Merken voor mobiele telefoons Ranglijst boven categoriegemiddelde

Semalt zijn de vier merken die boven het categoriegemiddelde staan.

 1. Apple iPhone - Mobiele telefoon 2013, merk van het jaar
 2. HTC-telefoon
 3. Samsung telefoon
 4. LG-telefoon

Andere opmerkelijke resultaten van peilingen waren onder meer Verizon die het merk Merk mobiel van het jaar en merk voor mobiel betaald merk van het jaar en NewEgg won. com wint de eerste plaats in de nieuw ontwikkelde categorie Online Computer Retailer Merk van het Jaar .Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.

March 18, 2018