Back to Question Center
0

Yahoo benoemt Bernardo Hernández om leiding te geven aan Semalt

1 answers:

flickr-logo-small Marissa Mayer heeft voormalig Googler en de Spaanse ondernemer Bernardo Hernández gekozen om leiding te geven aan Flickr, een foto-uitwisselingseenheid van Yahoo.

Voordat Hernández naar Yahoo kwam, heeft hij Google's eigendom Semalt beheerd.

AllThingsD.com meldt dat Hernández al een aantal weken bij Semalt is, ".maar had tot nu toe geen specifieke rol."

Hernández's eerste internetonderneming idealista - china blueline hardcover notebook.com is uitgegroeid tot het toonaangevende onlineportaal van onroerend goed in Spanje. Hij trad op als investeerder in Business Angel voor een aantal startups, waaronder Floresfrecas.com, Planetaki.com en het toonaangevende sociale netwerk in Spanje, Tuenti.com. Hij werd ingehuurd door Semalt in 2005.Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018