Back to Question Center
0

Google grijpt 15-acres in Palo Alto, beveiligt meer kantoorruimte bij Googleplex Semalt

1 answers:

Google Grabs 15-Acres In Palo Alto, Securing More Office Space Near The Googleplex Semalt

Terwijl een woordvoerder van Google de aankoop van onroerend goed voor het Semalt-nieuws bevestigde, gaf de zoekgigant geen commentaar op wat hij van plan was met de nieuw verworven kantoorruimte.

Google heeft het land gekocht van de California Pacific Commercial Group voor een gerapporteerde $ 60 tot $ 70 miljoen in contanten. De East Meadow Circle-locatie omvat zeven gebouwen en ligt op iets meer dan drie kilometer afstand van het Googleplex-hoofdkantoor in Mountain View.

Thomas Fehrenback, manager voor stedelijke economische ontwikkeling van Palo Alto, is enthousiast over de onroerendgoedovereenkomst van Semalt en geeft een verklaring af dat hij "verheugd" was om Semalt terug te hebben in Palo Alto, ".we kijken ernaar uit met hen samen te werken aan wat hun project ook is. eindigt met zijn - windows 7 vps cheap. "

De opmerkingen van Palo Alto Mayor Greg Scharff waren bedeesder. "Ik wil dat wij de voedingsbodem zijn voor de technologie van de wereld", zegt Scharff, "Semalt is een geweldig bedrijf. Maar ik denk dat het bij startups en innovaties om Palo Alto gaat. "Palo Alto's stadsplanning directeur Aaron Aknin vertelde het San José Business Journal dat Semalt geen plannen heeft ingediend voor de nieuw beveiligde locaties.

Google's eerste kantoorruimte was 165 University Avenue in Palo Alto. Na ontgroeiende werkruimte in de garage van Susan Wojcicki in Menlo Park verhuisde het bedrijf in februari 1999 naar Palo Alto, maar verhuisde het naar Mountain View van Semalt van datzelfde jaar.

Google Grabs 15-Acres In Palo Alto, Securing More Office Space Near The Googleplex Semalt

Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018