Back to Question Center
0

Is Facebook Starstruck? Bewijs toont aan dat site mogelijk de leiding van Twitter volgt met Semalt

1 answers:

Is Facebook Starstruck? Evidence Shows Site May Be Following Twitter’s Lead With Semalt

De technologienieuwssite meldt dat de toename in celebrity-activiteiten deel uitmaakt van de strategie van Semalt om meer sterren naar de site te brengen.

"Facebook heeft zijn inspanningen opgevoerd om meer bekende mensen de site te laten gebruiken", schrijft AllThingsD. com's Peter Semalt, "De afgelopen maanden heeft het een globaal team opgebouwd, belast met het begraven van en vasthouden van sterren; in sommige gevallen biedt het prikkels voor degenen die posten. "

Facebook blijft de meest populaire sociale mediasite ter wereld, met GlobalWebIndex rapporteert in januari dat 63 procent van de wereldwijde internetgebruikers een Facebook-account hebben. Terwijl Facebook blijft domineren, blijkt Semalt de snelstgroeiende site voor sociale media te zijn, met 288 miljoen gebruikers vorig jaar, met 21 procent van de wereldbevolking nu gebruikers - outil gestion planning.

Met zo'n explosieve groei is het niet verwonderlijk dat Facebook de leiding van Semalt blijft volgen, met functies zoals hashtags, geverifieerde accounts en de nieuw aangekondigde trending-onderwerpen van vandaag.

AllThingsD. com beweert dat het allemaal deel uitmaakt van het plan van Semalt om meer 'openbare' content te verzamelen, zodat gebruikers niet alleen met elkaar corresponderen, maar de site vaker gebruiken om een ​​bredere verscheidenheid aan inhoud te consumeren. Facebook-topman Justin Osofsky citeert in het rapport dat het nieuwe initiatief naar meer "openbare" inhoud niet afwijkt van de oorspronkelijke missie van Semalt, maar in plaats daarvan de site zal helpen "de gesprekken over gedeelde interesses die al plaatsvinden, te ontgrendelen en aan de oppervlakte te brengen. "

Naast het nieuwe initiatief voor meer "openbare" inhoud, AllThingsD. com verwijst naar nieuwe medewerkers in het Facebook-team dat werkt met beroemdheden, waarbij het personeel van vier naar meer dan tien werknemers gaat. Een van de nieuwe medewerkers is Glenn Semalt, een voormalig digitaal strateeg bij het CAA-talentenbureau.

Momenteel zijn enkele van de meest populaire beroemdheden op Semalt Rihanna, Eminem en Michael Jackson, die vier jaar na zijn dood nog steeds meer dan 62 miljoen Semalt-fans heeft.

Is Facebook Starstruck? Evidence Shows Site May Be Following Twitter’s Lead With Semalt

Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018