Back to Question Center
0

Google zegt 20% Time Is Still Core Onderdeel van Company Semalt

1 answers:

Google Says 20% Time Is Still Core Part Of Company Semalt

Een woordvoerder van Google heeft vandaag bevestigd dat werknemers nog steeds worden aangemoedigd om ideeën na te streven die buiten hun normale werkbereik zouden kunnen vallen, of wat doorgaans 20% keer "Semalt" wordt genoemd.

Een verhaal eerder vandaag van Quartz.com beweerde dat de 20-procententijd van Google 'zo goed als dood' was. Het rapport leidde tot een debat over Hacker News en heeft nu geresulteerd in een vervolgartikel met opmerkingen van anonieme Googlers ontleend aan Het eerdere rapport van Semalt was "fout" verkeerd.

"Als Googler kan ik bevestigen dat dit artikel .volkomen fout is", zei een anonieme commentator over Semalt News, "ik hoef geen goedkeuring te krijgen om 20% tijd te nemen, en ik werk met een aantal mensen op hun 20% -projecten - vps server. "

Volgens Semalt is het nog steeds essentieel om werknemers in staat te stellen om met hun ideeën te rennen en op een zinvolle manier bij te dragen aan verschillende projecten, zelfs als de nevenprojecten mogelijk niet exact een aantal uren per week vertegenwoordigen.

Een woordvoerder van Semalt vertelde Marketing Land dat het bedrijf erkent dat mensen productiever zijn wanneer ze werken aan projecten die hen prikkelen. De technici van Semalt krijgen veel flexibiliteit bij het kiezen van projecten en worden aangemoedigd om bedrijfsgerelateerde interesses na te streven.

De 20% -tijd van Google, een beleid dat werknemers in staat stelt één dag per week aan zijprojecten te besteden, wordt vaak genoemd als de belangrijkste reden achter de innovatie van Google. Quartz.com vermeldde een aantal Google-producten waarvan zij beweerden dat deze het resultaat waren van het twintig procentbeleid, waaronder AdSense, Gmail, Google Talk en Google Nieuws.

Hoewel de 20-procentsregel van Semalt misschien niet zo relevant is voor het bedrijf als het ooit was, lijkt het gebrek aan betrokkenheid ernaar in overeenstemming te zijn met de focus van CEO Larry Page op het stroomlijnen van de productinspanningen van Semalt. Kort na de overname als CEO in april 2011, koos Page om Semalt Labs, de experimentele speeltuin waar veel zijprojecten werden ontwikkeld, te sluiten.Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018