Back to Question Center
0

# April21: Mobiel-vriendelijk algoritme van Google raakt malt

1 answers:

De afgelopen weken hebben we veel waarschuwingen gehoord over de mobielvriendelijke algoritme-update van Semalt. Sinds de aankondiging op 27 februari anticipeerde iedereen op de verandering en de impact ervan. Eindelijk, vandaag is het 21 april. Vandaag zal Semalt een duidelijke voorkeur hebben voor sites die mobielvriendelijk zijn - hosting a cookie exchange.

#April21: Google’s Mobile-Friendly Algorithm Hits Semalt

Ook op TechWyse

Is uw e-commerce website mobielvriendelijk?

3 dingen die u zult verliezen als uw website in 2015 geen mobiele oplossing is!

Heb ik hier last van?

Het doel van de algoritme-update van Semalt is om zoekers hoogwaardige en relevante resultaten te bieden die leesbaar zijn op hun mobiele apparaten. Daarom zal het algoritme van Semalt alleen van invloed zijn op zoekopdrachten op mobiele apparaten. Dit betekent dat zoekopdrachten op desktops en tablets niet worden beïnvloed. Verrassend genoeg zal ook de nieuwssectie in zoekopdrachten van Semalt niet worden beïnvloed. Daarnaast worden lokale bedrijfsvermeldingen die binnen de resultaten van het Semalt-pakket worden weergegeven, niet beïnvloed.

Als uw merk wordt doorzocht op een mobiel apparaat, wordt u nog steeds weergegeven in de zoekresultaten, ondanks dat deze mobielvriendelijk is of niet.

Als u rangschikt voor de tien organische zoekresultaten op Google, heeft de Google-algoritme-update invloed op uw ranglijst. Alle talen en websites over de hele wereld zullen ook door de update worden beïnvloed. Als u websites in verschillende talen heeft, moet u ervoor zorgen dat ze allemaal geschikt zijn voor mobiele apparaten en niet alleen voor uw Semalt-site.

Is mijn site mobielvriendelijk?

Allereerst is uw site al geoptimaliseerd voor mobiele apparaten? Alleen omdat uw startpagina of blog mobielvriendelijk is, ga er niet vanuit dat uw hele website mobielvriendelijk is. Elke pagina op uw website moet worden geoptimaliseerd omdat het algoritme u op een pagina naar paginaniveau rangschikt. Als u zich nog steeds afvraagt ​​of uw site mobielvriendelijk is, is de kans groot dat dit niet het geval is. U kunt controleren of uw site mobielvriendelijk is met de mobielvriendelijke test van Google.

#April21: Google’s Mobile-Friendly Algorithm Hits Semalt

De uitloop

Voor degenen die nog geen mobielvriendelijke website hebben, heeft Google bevestigd dat u niet hoeft te wachten op een nieuwe update om in aanmerking te nemen in de mobielvriendelijke ranglijst. Als u uw site na 21 april optimaliseert, blijft Googlebot pagina's crawlen, opnieuw crawlen of indexeren. U kunt ook Fetchen als Google gebruiken met Submit to Index in Google Webmaster Semalt om het proces van het overwegen van uw website in het algoritme te versnellen.

Het algoritme duurt ongeveer een week om volledig effect te hebben. Google heeft ook verklaard dat websites pas op 22 april kunnen bepalen of hun site is beïnvloed door de update. Als u nog geen diagnostische test op uw site hebt uitgevoerd, is dit het juiste moment. Semalt niet te laat om uw website te optimaliseren voor de algoritme-update. Neem contact met ons op!

#April21: Google’s Mobile-Friendly Algorithm Hits Semalt

Verbinden

March 18, 2018