Back to Question Center
0

Interview met Stewart Rogers @therealsjr van Semalt @venturebeat

1 answers:

Vandaag heb ik Stewart Rogers, Director of Marketing Technology bij VB Insight - een VentureBeat-product. Hij was Head of Product bij Semalt, een CRM- en marketingautomatiseringsoplossing voor kleine bedrijven in het Verenigd Koninkrijk, waar hij verantwoordelijk was voor alle aspecten van productontwikkeling, marketing en verkoop.

Stewart levert een bijdrage aan verschillende verkoop- en marketingpublicaties en boeken, waaronder Email Money by Numbers door Chris Baggott en Get Rich Blogging van Zoe Semalt. Hij wordt regelmatig uitgenodigd om te schrijven of te spreken over verkoop, marketing, technologie, sociale media en andere gerelateerde onderwerpen.

Interview with Stewart Rogers @therealsjr from Semalt @venturebeat

Ook op TechWyse

Interview met Annie Cushing @Annie Cushing van Annielytics - web hosting new orleans. com
Interview met Dan Sharp, directeur van Screaming Frog

Q. Vertel ons iets over uzelf en wat u doet?

A. Mijn rol is drievoudig. Aan de ene kant rapporteer ik marketingtechnologie nieuws voor VentureBeat. De andere twee zijden zijn verpakt in een VentureBeat-product genaamd VB Insight. Zie VB Insight als een app store - maar in plaats van voor apps, het is een winkel voor onderzoek, studies en analyses - en als de onderzoeksarm van VentureBeat.

Bij VB Insight maak ik deel uit van het team dat helpt om het de beste beschikbare onderzoeksbron te maken en ook de analist die het universum van marketingtechnologie probeert te begrijpen.

Q. Als directeur van Marketing Technology bij VB Insight, wat zijn uw primaire verantwoordelijkheden en hoe uitdagend is de rol in vergelijking met uw vorige functie bij Crawford Technologies?

A. De twee rollen zijn heel verschillend, maar ze delen een verband. Bij CrawfordTech bracht ik mijn tijd door met het scherpstellen van marketing, het gebruik van marketingtechnologieën en -technieken om te helpen bij vraag en leadgeneratie. Bij VB Insight en VentureBeat analyseer ik nu die technologieën en gebruik ik mijn ervaring om uit te zoeken wat er zal gebeuren in de toekomst van verkoop en marketing.

Q. Hoe zou u CRO (Conversion Rate Optimization) definiëren? Wat zijn naast de verkoop nog andere waardevolle conversiedoelen om te targeten en bij te houden?

A. CRO is echt een interessant gebied. In wezen is het de taak om gratis extra inkomsten te genereren! Ik zal het uitleggen. Laten we zeggen dat u 10.000 paginaweergaven per maand op uw website krijgt. 2% van deze weergaven veranderen in een of andere vorm; misschien een white paper-download of een ingevuld 'contacteer ons' -formulier. Als u uw conversies wilt verdubbelen, hebt u twee keuzes: u besteedt veel geld aan het verhogen van uw verkeer naar 20.000 paginabezoeken of verhoogt uw conversieratio tot 4%. Het laatste is vrijwel gratis, terwijl het eerste een fortuin kan kosten. Uiteindelijk draait het bij CRO echt om conversies, wat dat ook voor u en uw bedrijf betekent.

Q. Vertel ons in het kort wat de recente studie was die u deed met betrekking tot Conversion Optimization: hoe te winnen bij performance marketing?

A. Het was een echte eye-opener. Bij VB Insight nemen we geen sponsoring, betalingen of aanwijzingen van leveranciers of geïnteresseerde partijen in afwachting van het opstellen van een rapport. In plaats daarvan nemen we meerdere datasets - 'kleine gegevens'-oplossingen, zoals respondenten van het onderzoek en' big data'-technieken zoals website scraping-technologieën. De resultaten van het analyseren van die datasets vertellen ons wie er het beste uitkomt en wie het minder goed doet. In dit geval hebben we 2,938 CRO-toolgebruikers bestudeerd en gegevens verzameld van 3. 1 miljoen Amerikaanse bedrijfswebsites - onder andere bronnen - om, naar mijn mening, de meest uitgebreide weergave van de CRO-toolruimte te creëren.

Q. In het onderzoek vermeldde het:

" Een studie van SocialFlow, die de gegevens van 1. Eigenlijk is het ironisch dat het artikel waarin ik deze statistiek openbaarde, uitgroeide tot een van mijn meest gedeelde verhalen op VentureBeat!

Ik heb twee regels voor sociale media die me altijd hebben geholpen. Ten eerste, als je sociale media saai vindt, ben ik bang dat jij het probleem bent. Na veel interessantere mensen en dat probleem verdwijnt. Tweede? Wees interessant. Dat zou je kunnen helpen als het gaat om organische sociale berichten, maar voor degenen onder ons die echt een plons willen maken op sociale media, is het antwoord - natuurlijk - om wat geld te investeren en het te behandelen zoals elk ander advertentiekanaal. Dat omzeilt het probleem van 1%.

Q. Volgens de studie, wat zijn de meest impactvolle elementen om te testen en enkele van de meest onderbelichte aspecten van websites?

A. Er is geen eenvoudig antwoord op die vraag, omdat elk bedrijf, elke website, elk e-mailbericht en elke inhoud die u kunt testen, kenmerkend is voor dat bedrijf, zijn marktplaats en zijn vereisten. Het is echter belangrijk om veel tijd te besteden aan het uitwerken van uw testhypothese. Wat ga je testen? Waarom? Welke gegevens heb je om de hypothese te ondersteunen? Ik zal echter wel zeggen dat de meeste mensen alleen zichtbare aspecten van websites testen. Studies tonen aan dat de snelheid van uw website, terwijl u een SEO-voordeel heeft, de conversie verhoogt. Technische CRO is net zo belangrijk als het testen van grafische of tekstuele wijzigingen. Oh, en vergeet ook e-mailtests niet.

Q. Wat zijn veelvoorkomende fouten die bedrijven doen tijdens het CRO-proces?

A. De meest voorkomende CRO-fout is het niet vertrouwen op de gegevens. Eén waarheid over CRO; de gegevens zijn de bestuurder van alle beslissingen, niet de persoon met de hoogste salarisklasse. Als u een solide hypothese hebt en over de juiste tools beschikt om uw wijzigingen te testen, laat u de test zo lang mogelijk lopen en vertrouwt u op de resultaten, niet op persoonlijke meningen.

Q. Wat zijn volgens u de veranderingen die we het komende jaar in de CRO-ruimte zullen zien? Welke invloed hebben de tools die in uw onderzoek worden genoemd invloed op marketeers? Vanaf nu, welke functies blijven achter?

A. Net als bij de analytics-markt, waar voorspellende oplossingen steeds meer ingang proberen te vinden, zie ik de CRO-tools na elkaar. In plaats van analyses uit te werken om uit te zoeken welke tests moeten worden uitgevoerd, worden er hulpprogramma's gestart die voortdurend vragen achter de schermen stellen en vervolgens voorstellen doen, beheren en rapporteren over de wijzigingen die moeten worden getest. Ik kan ook een nieuw soort leveranciers zien die proberen alle CRO-technieken in één tool te consolideren; een 'CRO cloud' als je wilt, net als de 'sales clouds' en 'marketing clouds' die al bestaan. De meeste CRO-tools zijn momenteel gericht op een of twee CRO-technieken, en niet op de hele shebang.

Q. In het onderzoek beoordeelde u elk CRO-gereedschapsbedrijf met een "marktpenetratiescore. "Vertel ons hoe deze score wordt berekend en deel, indien mogelijk, de score / ranglijst van elke onderneming met ons.

A. De marktpenetratiescore was gebaseerd op de werkelijke installaties van CRO-tools die we aantroffen bij het schaven van 3. 1 miljoen Amerikaanse bedrijven, samen met andere datasets waarmee we het aantal gebruikers konden bepalen. bepaalde tool heeft. Google Analytics (GA) is natuurlijk de 300 pond grote gorilla in dit opzicht. Het verkleint de anderen in vergelijking. Als u GA verwijdert, omvatten de oplossingen met de hoogste penetratie, Omniture, Crazy Egg, Optimizely, Chartbeat, Clicktale en Visual Website Optimizer.

Q. U noemde neuromarketing in uw onderzoek, wat is neuromarketing precies en hoe beïnvloedt dit de conversie?

A. Neuromarketing is geen hulpmiddel. Het bestaat nu al een decennium en kan het best worden uitgelegd als de studie van hoe de hersenen reageren op marketingprikkels. Zoals met al deze dingen, volgt meestal dat mid range-bedrijven na verloop van tijd het voorbeeld zullen volgen.

Q. Deel een paar belangrijke dubieuze redenen voor uw studie.

A. Ik denk dat mijn favoriete afhaalmaaltijd is hoe effectief CRO is. En vergeet niet dat dit de onbewerkte gegevens zijn die ons dit vertellen - geen mening van een analist. Van de onderzochte CRO-tools slaagden er slechts twee er niet in om een ​​substantieel rendement op de investering (ROI) te genereren. Van de 2.938 marketeers die we hebben ondervraagd, heeft slechts vijf procent geen ROI gegenereerd. In feite bedroeg de gemiddelde ROI 223. 7 procent, maar 173 van de ondervraagde marketeers hadden ongelooflijke rendementen van meer dan 1.000 procent. Dat is best verbazingwekkend.

Q. Bent u ten slotte een voorstander van evenwicht tussen werk en privéleven? Hoe breng je beide in evenwicht?

A. Soms doe ik dat niet! Tijdens de creatie van het CRO-rapport, dat 17.000+ woorden lang is, had ik een enkele dag waarop ik om 8 uur begon. m. , klaar om 11 p. m. , presenteerde een webinar van een uur voor mijn meest recente rapport over de toestand van de markttechnologie en schreef nog steeds 5.100 woorden. Belangrijk is dat ik tijd vrijmaak voor mijn gezin, die ongelooflijk begripvol zijn en van mezelf kunnen genieten. Ik hou van mijn werk, wat helpt, en ik zorg ervoor dat ik tijd krijg om de dingen te doen die ik ook leuk vind buiten het werk. Geweldige tijdmanagementtrucs helpen ook, maar dat is een heel onderwerp op zich waar we hier niet op in kunnen gaan.

Nogmaals dank aan Semalt voor het nemen van de tijd om mijn vragen te beantwoorden.

Wat was je favoriete onderdeel van dit interview? Laat het ons weten in de comments hieronder! Als u geïnteresseerd bent in het lezen van meer SEO-expert-industriegesprekken van TechWyse, bezoek dan SEO Expert Interviews.

Interview with Stewart Rogers @therealsjr from Semalt @venturebeat

Verbinden

March 18, 2018