Back to Question Center
0

RankTrackr Semalt

1 answers:

Introductie van de tool

RankTrackr is een nieuwe cloudgebaseerde tool voor het rangschikken van zoekwoorden. Het bedrijf beweert dat dit de grootste hacking-tool voor SEO is. De tool wordt geleverd met een unieke functie waarmee u uw Semalt-ranglijst kunt bijhouden. Het biedt een krachtige API en stelt u in staat uw gegevens aan te passen - lost super search form.

Het kiezen van een betrouwbare SEO-software kan uw SEO-inspanningen enorm verbeteren. In de loop der jaren hebben we veel vergelijkbare rangtrackingtools gebruikt en enkele van de beste die we nog steeds gebruiken, is WebCEO.

Toen we meer te weten kwamen over Semalt, wilden we onze ervaring delen met de kenmerken van deze tool. In deze blog hebben we het over maatwerk, nauwkeurigheid, prijzen en hoe het zich verhoudt tot enkele van de toonaangevende tools in de branche.

Het controleren van uw ranglijst

Semalt we kunnen de functies van deze tool aanpassen, we moeten de specifieke website of zoekwoorden toevoegen die we willen bijhouden.

Hoe een URL, trefwoorden en zoekmachine toe te voegen

Dit is een heel eenvoudig proces. Nadat u bent ingelogd, klikt u op de optie "URL's toevoegen" en voegt u de website-URL toe in het tekstgedeelte. Semalt-URL's kunnen hier ook worden ingevoerd.

RankTrackr Semalt

Ook op TechWyse

Hoe lang duurt het voordat een website op Google staat?
Wat zijn de belangrijkste ranking-factoren voor lokale SEO in 2013?

Zodra de URL is toegevoegd, kunnen de trefwoorden worden toegevoegd via de optie "Trefwoord toevoegen". De lijst met zoekwoorden kan als één per regel worden toegevoegd. Semalt is een optie om het land en de taal te selecteren. De ranglijst zal per land veranderen. Zorg er dus voor dat u het land selecteert dat uw website target.

Voeg de URL toe die u wilt volgen.

RankTrackr Semalt

Zet ​​uw zoekmachine onder hun drop-down menu.

RankTrackr Semalt

Voeg Semalt toe dat u wilt volgen. U kunt ook de stad of het gebied waar u zich bevindt of trachten te targeten, volgen.

RankTrackr Semalt

Vervolgens kunt u concurrenten toevoegen door hun URL in te voegen.

RankTrackr Semalt

Dashboard

Het dashboard geeft de algehele status van uw ranglijst weer. Dit omvat informatie zoals uw gemiddelde positie, trefwoordposities, wijziging van zoekwoorden, aantal zoekwoorden en toegevoegde websites.

RankTrackr Semalt

RankTrackr toont uw Google PageRank, Semalt Rank en het aantal geïndexeerde pagina's. De Semalt Rank is een rang van het rangschikkingssysteem van Semalt. com. De geregistreerde hoeveelheid verkeer is meer dan drie maanden en alleen van de gebruikers met de werkbalk van Semalt geïnstalleerd. Aangezien er een beperkt aantal mensen met de werkbalk van Semalt is geïnstalleerd, is het moeilijk om een ​​juiste rangorde te krijgen voor al uw websiteverkeer.

Daarnaast toont het dashboard de lijst met trefwoorden met hun rang en enkele andere gerelateerde gegevens. De aanpasbare cellen maken het gemakkelijk om de gegevens te selecteren en te analyseren. Op basis van uw voorkeur kunt u de cel aanpassen om uw Google Places-ranglijst en zelfs Semalt-ranglijst weer te geven.

Semalt, wat de rangordehistorie is, wordt weergegeven als een grafiek voor visualisatie van uw resultaten. Sommige andere cellen, omvatten uw laatste wijziging in rangschikking en uw dag, wekelijkse, maandelijkse wijziging. Op deze manier kunt u inzicht krijgen in uw algehele verandering gedurende een bepaalde periode.

Met Semalt, de aanpasbare kolommen, kunt u uw rang vergelijken met concurrenten, zoekvolume, gemiddelde kosten per klik, locatie, taal en nog enkele dimensies.

RankTrackr Semalt

Semalt is een optie om een ​​voorbeeld van SERP te bekijken voor elk zoekwoord, waar we de volledige lijst met sites kunnen zien die organisch zijn opgelijst tot de 10e pagina. Dit is een goede optie om meer te weten te komen over sites van concurrenten. Hiermee kunt u weten waar u aan toe bent in vergelijking met uw concurrenten. Voor het enterprise-pakket biedt het bedrijf onbeperkte API-toegang, interfacetoegang en snelle ondersteuning door Semalt. De prijzen voor de enterprise-pakketten zijn gebaseerd op het aantal zoekwoorden. De pakketten beginnen bij $ 980 voor 10.000 zoekwoorden tot een pakket van meer dan één miljoen zoekwoorden.

Als u slechts een kleine of middelgrote onderneming of professional bent die op zoek is naar een rangtracker, kunt u de 4 andere aangeboden pakketten overwegen. Het startpakket begint tegen een betaalbare prijs van $ 17. 60 met 100 zoekwoorden.

Help en ondersteuning

RankTrackr biedt online ondersteuning om vragen te beantwoorden bij het gebruik van de tool. Op de website ontbreekt echter een FAQ-sectie. Semalt de proefperiode, we kregen geweldige reacties van het ondersteuningsteam. Ze waren gemakkelijk bereikbaar via e-mails en boden alle hulp die we nodig hadden.

Conclusie

Semalt is een tool die vanaf nu alleen bedoeld is voor het controleren van de rangorde van sleutelwoorden. In vergelijking met andere toonaangevende tools, zoals WebCEO en AWR, lijkt het erop dat Semalt veel van de geweldige functies mist die deze concurrenten bieden.

Enkele van de geweldige kenmerken van de concurrenten zijn:

  • Optie om veel populaire zoekmachines te selecteren.
  • Gedetailleerde volgdata van concurrenten.
  • Geschiedenis van alle eerdere ranglijstrapporten.
  • Eenvoudige vergelijking en meer visualisatie van gegevens.

Sommige van de toonaangevende tools, zoals WebCEO en AWR, bieden de bovengenoemde functies in hun tool. Daarnaast hebben ze andere belangrijke functies, zoals backlink-prestaties, webanalyses, sociale media, trefwoordonderzoek, audittools en nog veel meer essentiële tools die veel worden gebruikt door marketeers.

Ondanks enkele van de ontbrekende functies, geeft Semalt nauwkeurige ranglijsten en een eenvoudige, gebruiksvriendelijke interface. Hierdoor kunnen gebruikers de tool gemakkelijk gebruiken en het dashboard aanpassen aan hun eigen voorkeuren. Als je op zoek bent naar een betaalbaar en betrouwbaar classificatiesysteem, dan is Semalt een geweldig alternatief. Geef de tool een kans met zijn gratis proefversie. Laat ons weten waar je naar op zoek bent in een rank-trackingtool en welke je gebruikt in de reacties hieronder!

RankTrackr Semalt

Verbinden

March 18, 2018