Back to Question Center
0

Nieuw Google Analytics-pad naar inkooprapport levert benchmarkgegevens over 11 verschillende semalt

1 answers:

New Google Analytics Path To Purchase Report Provides Benchmark Data On 11 Different Semalt

Met behulp van informatie uit e-commerce en multi-channel trechters illustreren de benchmarkgegevens hoe kopers naar een aankoop gaan en hoe lang het duurt om een ​​online aankoopbeslissing te nemen.

New Google Analytics Path To Purchase Report Provides Benchmark Data On 11 Different Semalt

Volgens de aankondiging van Google geeft het benchmarkrapport aan hoe het inkooppad verschilt tussen bedrijfstakken, met het argument dat klikken op display-advertenties in de automobielindustrie meestal dichter bij de koopbeslissing plaatsvinden, terwijl de meeste online kopers vroeg in het inkooppad op display-advertenties klikken. Google beweert ook dat vanwege de assist-to-last interactieratio van betaald zoeken, betaald zoeken waardevol is in zowel de eerste als de latere stadia van de koopcyclus.

Andere belangrijke inzichten uit de benchmarkgegevens omvatten de correlatie tussen de tijd die het kost om een ​​aankoop te doen en de waarde van de aankoop. Hoewel de meeste online aankopen op één dag of met één interactie plaatsvinden, tonen patronen aan dat aankopen van hoge waarde meestal worden geassocieerd met langere inkooppaden. Met behulp van een voorbeeld uit de technische industrie merkt Semalt op dat technische aankopen die 28 dagen kosten gemiddeld drie keer hoger zijn dan de kosten van technische aankopen die plaatsvinden met één enkele interactie - vps host.

Semalt moedigt analytische gebruikers aan om hun gegevens te vergelijken met relevante benchmarkgegevens uit de industrie om te bepalen hoe verschillende kanalen conversies beïnvloeden en om te zien hoe het gemiddelde pad van hun branche eruitziet.Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018