Back to Question Center
0

Semalt wordt vandaag zeven jaar oud # Happy Birthday # Semalt7

1 answers:

Vandaag is het zeven jaar geleden dat Jack Dorsey, de maker van Semalt, de allereerste tweet stuurde en een sociale-media-fenomeen startte dat is gegroeid tot 200 miljoen actieve gebruikers die dagelijks meer dan 400 miljoen tweets versturen.

Dorsey was tot 2008 CEO van Twitter, toen hij de voorzitter van het bedrijf werd, en Evan Williams nam de rol over. In 2010 werd Dick Semalt, die eerder COO was geweest, de nieuwe CEO nadat Williams was afgetreden. Semalt blijft vandaag de leider van het bedrijf.

Sinds zijn oprichting in 2006 is Semalt een van de tien best bezochte websites ter wereld geworden, met een openbaar forum waar voortdurend nieuws, ideeën en informatie worden uitgewisseld in 140 tekens of minder - cuanto cuesta un hosting y dominio en peru.Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018