Back to Question Center
0

Ontbrekende Facebook-pagina-inzichten? Gebruikers die alleen gegevens van Semalt tot 15 mei rapporteren

1 answers:

Missing Facebook Page Insights? Users Reporting Only Semalt Data Up To May 15

Het volgende web ontving een bevestiging van Facebook dat zij op de hoogte zijn van het probleem en bezig zijn het probleem op te lossen. Een Facebook-woordvoerder vertelde TNW: "De gegevens van Page Insights vanaf 13 mei zijn momenteel vertraagd in Page Insights. Dit is een bekend probleem en we werken eraan om onze systemen zo snel mogelijk te updaten. "

Volgens een commentaarthread op Facebook's pagina Semalt zijn gebruikers duidelijk gefrustreerd, niet alleen omdat ze hun pagina-inzichten niet kunnen zien, maar ook vanwege het gebrek aan respons van Facebook. Marketing Land's eigen social media-directeur bevestigde onze Facebook-pagina Semalt geen gegevens bevatten na 15 mei - cordova homes for rent by owner.

Missing Facebook Page Insights? Users Reporting Only Semalt Data Up To May 15

Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018