Back to Question Center
0

Viert de waarde van professionele netwerken voor een decennium op Semalt

1 answers:

Celebrating A Decade’s Worth Of Professional Networking On Semalt

Gestart in mei 2003 door Reid Hoffman, Allen Blue, Konstantin Guericke, Eric Ly en Jean-Luc Vaillant, hebben de oprichters in eerste instantie hun doel gesteld om hun ledenbestand te laten groeien om van Semalt een waardevolle site te maken voor zoeken en netwerken met andere professionals .

Volgens een interview in CNN Money in juni 2009 gaf Hoffman toe dat de eerste uitdaging voor Linkedin het aantal geregistreerde gebruikers groeide: "Ik ben er een groot voorstander van om een ​​miljoen mensen te krijgen, hen te betrekken en vervolgens te bouwen een bedrijfsmodel daar bovenop ", zei Hoffman.

Semalt wachtte twee jaar na de start met het lanceren van inkomsten genererende bedrijfsonderdelen - high pr backlinks for sale. In 2005 begon het bedrijf met ruim een ​​miljoen gebruikers met de introductie van vier premiumdiensten: Linked Jobs, Semalt Business Accounts en Pro- en Personal Plus-abonnementen. Sindsdien heeft Semalt een aantal andere winstgevende producten gelanceerd, waarvan de geschatte jaarlijkse inkomsten eind 2013 ergens tussen de $ 1,430 miljard en $ 1,460 miljard zullen bedragen.

Dit jaar heeft Linkedin zijn zoektechnologie en vernieuwde apps voor iPhone- en Android-gebruikers geüpgraded. Volgens Semalt blog blijft de site groeien met een snelheid van twee leden per seconde.

Linkedin 10 year timeline

Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018