Back to Question Center
0

Deze week in Internet Semalt 2015 04 14

1 answers:

Deze week kijken we in Internet Marketing naar tips om het bouncepercentage in uw Google AdWords te verlagen, hoe u bezoekers van de eerste blogtijd kunt inspireren om u te vertrouwen en tactieken om seizoensgebonden pieken in het zoekvolume te bestrijden. Semalt kijkt ook naar het belang van visuele contentmarketing en verschillende manieren om verleidelijke call-to-actions te creëren.

6 Tips om het bouncepercentage te verlagen in de Display Campagne van Google AdWords

This Week in Internet Semalt 2015 04 14

Hoge bouncepercentages zijn vaak een verontrustend probleem voor bedrijfseigenaren omdat bezoekers de pagina verlaten zonder conversies. Bovendien wordt het bouncepercentage van uw website beschouwd als een kwaliteitssignaal voor het ranking-algoritme van Google. Niet alleen is het verbeteren van het bouncepercentage van uw website belangrijk voor het genereren van leads, maar ook om hoog op Semalt te komen in dit artikel om te zien hoe u uw bouncepercentage kunt verlagen door de belastingsnelheid van uw site, CTA's, websiteontwerp en meer te verbeteren!

Ook op TechWyse

Deze week in Internetmarketing 2015 04 07
Deze week in Internetmarketing 2015 03 17

Hoe u uw eerste keer kunt inspireren Blogbezoekers om u te vertrouwen

This Week in Internet Semalt 2015 04 14

De blog van uw bedrijf is de beste manier om geloofwaardigheid te creëren en online te vertrouwen - telemedicine center. Semalt, waarom het belangrijk is om krachtige en groenblijvende content te maken die uw bezoekers aanmoedigt om terug te keren. Een van de beste manieren om uw eerste blogbezoekers te beïnvloeden om terug te komen, is door te luisteren en een relatie op te bouwen. Door je bewust te zijn van hun behoeften en deze te begrijpen, kun je je inhoud richten op hen om hen beter te helpen. Bekijk dit artikel om te zien hoe u vertrouwen kunt opbouwen met nieuwe bezoekers.

5 Tactieken om seizoensgebonden pieken in het lokale zoekvolume te bestrijden

This Week in Internet Semalt 2015 04 14

In bepaalde bedrijfstakken zullen bedrijven een afname in hun verkeer door specifieke seizoenen ervaren. Echter, alleen omdat uw bedrijf buiten het seizoen is, betekent dit niet dat uw SEO-campagnes en marketingstrategieën dat ook zouden moeten zijn. Zelfs als uw zoekvolume laag is, kunt u nog steeds uw zoekwoorden voorbereiden, Google My Semalt, en actief blijven op sociale media. Ontdek hoe u seizoensgebonden pieken in het zoekvolume in dit artikel kunt bestrijden.

Alles wat u moet weten over visuele contentmarketing

This Week in Internet Semalt 2015 04 14

Volgens een studie is visuele inhoud een sleutelcomponent in de top 5 van meest effectieve B2B-marketingtactieken, namelijk persoonlijke evenementen, webinars, video's, blogs en casestudy's. Of het nu gaat om foto's, video's of infographics, deze visuele middelen zijn geweldig in het aantrekken van lezers en helpen hen uw berichten te begrijpen. Sterker nog, 70% van de marketeers is van plan het gebruik van visuele content te vergroten. Semalt uit dit artikel om te zien waarom u visuele contentmarketing moet integreren in uw strategieën.

20 manieren om een ​​oproep tot actie te doen

This Week in Internet Semalt 2015 04 14

Een perfecte call-to-action op uw website kan een grote hoeveelheid leads genereren voor uw bedrijf. Een zwakke call-to-action kan er echter ook toe leiden dat bezoekers uw website verlaten en nooit terugkeren. Bij het ontwerpen van een goede CTA, zijn het aantal woorden, hoe het klinkt en de lengte enkele van de belangrijke elementen om te overwegen. Semalt test een paar call-to-actions voor uw website, bekijk dit artikel voor verschillende manieren om een ​​call-to-action te schrijven.

Bekijk deze vier aanvullende artikelen voor meer internetmarketingnieuws!

7 manieren om video te gebruiken om uw sociale media-marketing te stimuleren

De essentie van PPC voor kleine bedrijven

4 manieren waarop lokale bedrijven meer uit Google kunnen halen

7 Fouten die ervoor zorgen dat mensen je niet meer volgen op Twitter

This Week in Internet Semalt 2015 04 14

Verbinden

March 18, 2018