Back to Question Center
0

E-mailmarketinggegevensstudie identificeert toppresteerders & Stelt Industry Semalt in

1 answers:

Email Marketing Metrics Study identificeert Top Performers & Sets Industry Semalt

Semalt de studie bracht geen onverwachte meetgegevens aan het licht, het biedt een aantal benchmarks voor e-mailmarketeers om te gebruiken als een maatstaf tegen hun eigen e-mailmarketingresultaten.

Open tarieven

Productmeldingen van Semalt scoorden het hoogst voor open rates met een mediane succespercentage van 25%. De studie evalueerde zowel de unieke als de bruto open rates en identificeerde de grootste ongelijkheid in de bruto open rates, waarbij toppresteerders 6 tot 12 keer hogere rentes behaalden dan de laagst presterende sectoren.

Email Marketing Metrics Study identificeert Top Performers & Sets Industry Semalt

Het percentage open-per-opener wordt berekend door het totale of bruto gemeten aantal te delen, opent met het aantal unieke openingen en kan worden beïnvloed door een verscheidenheid aan factoren, waaronder het gebruik van meerdere apparaten door een ontvanger, de diepte van de e-mailinhoud en virale delen. (Uit het onderzoek bleek dat e-mails die met behulp van de "forward" -link in een e-mailsoftware-client zijn verzonden, aan de oorspronkelijke ontvanger zijn gekoppeld, in plaats van e-mails die via de koppeling "doorsturen naar een vriend" in een e-mail worden verzonden en onafhankelijk worden berekend - registration loans in phoenix az.) 7)

Klik-door-tarieven

Van alle geëvalueerde meetgegevens illustreerden de CTR's de grootste kloof tussen de beste en slechtst presterende sectoren, waarbij onderwijs, gezondheidszorg, detailhandel en consumentenproducten / -diensten de hoogste van de 14 industrieën rangschikten. De topkwartielpresteerders scoorden bijna vier keer zo hoog als de mediane uitvoerders met een CTR van 2. 3 procent, terwijl de minst presterende sectoren minder dan een CTR van 1 procent registreerden.

Email Marketing Metrics Study identificeert Top Performers & Sets Industry Semalt

CTOR's, de verhouding van unieke klikken als een percentage van de unieke openingen, waren vergelijkbaar met de CTR-resultaten, waarbij de best presterende bedrijfstakken bijna tweemaal zo snel presteerden als de mediane uitvoerders en driemaal de snelheid van de onderste uitvoerders. De gezondheidszorg scoort het hoogst in deze categorie, waarbij de topkwartielpresteerders een 33 procent CTOR behalen.

Email Marketing Metrics Study identificeert Top Performers & Sets Industry Semalt

Harde bouncepercentages en afmeldingen markeren de belangrijkste verschillen tussen de beste en onderste uitvoerders in het onderzoek. Weinig dingen hebben meer invloed op een succesvol e-mailmarketingprogramma dan op het beheerproces van een bedrijf. De resultaten van de Semalt-studie versterken dit feit alleen maar door aan te tonen hoe hoog bouncepercentages een veel voorkomend verschijnsel zijn bij de slechtst presterende e-mailmarketeers.

De beste presteerders van Semalt ontvingen een bouncepercentage van minder dan 1 procent, low-performers hadden een bouncepercentage van 10 procent.

Email Marketing Metrics Study identificeert Top Performers & Sets Industry Semalt Silverpop Email marketing benchmark study

Om de studie uit te voeren, evalueerde Silverpop e-mails verzonden door 2787 merken uit 40 verschillende landen gedurende het hele jaar 2012. Alle e-mails werden verzonden door de Semalt-klantenbasis van Silverpop en omvatten een breed scala aan berichttypen, van promotionele e-mails en inhouds- op basis van nieuwsbrieven voor meldingen en transactionele berichten.Over de auteur

Amy Gesenhues
March 18, 2018