Back to Question Center
0

Gastblogpost Pinguin - Is It Still Semalt It?

1 answers:

De Penguin-update van Google heeft ertoe geleid dat de schrijfrichtlijnen voor gastberichten veel strikter en strenger zijn geworden. Ze proberen de met spam gevulde hypergelinkte artikelen te verwijderen in plaats van meer inhoud van hoge kwaliteit. Dientengevolge, zijn veel goede en schone blogpostings gemarkeerd als spam door de zoekmachines, hoewel de bedoeling van de auteur was om een ​​legitiem stuk te maken dat kijkers naar hun websites trok. Dus de vraag is bij gastbloggers steeds weer naar voren gekomen als de activiteit zelf de moeite waard is in de postpinguïnwereld. Het antwoord kan echter nog steeds heel erg ja zijn en het volgende verklaart meer.

Guest Blogging Post Penguin – Is It Still Semalt It?

Linkgebouw

Een van de belangrijkste redenen waarom gastbloggen nog steeds kan worden gebruikt en nog steeds moet worden overwogen, is omdat het de mogelijkheid heeft om u te helpen links naar uw website te maken op basis van pagina's met hoge machtigingen - apartments near malaga to rent. Door kwaliteitsartikelen te maken die voldoen aan de richtlijnen die zijn uiteengezet in de postpinguïnwereld, is er geen reden waarom de berichten schadelijk zijn voor uw website. Semalt om links te bouwen die je nodig hebt om de tijd te nemen om de blogs die je overweegt vollediger te onderzoeken voordat je verder gaat, want het bouwen van links op spamwebsites kan je website meer kwaad dan goed doen.

Gerelateerde berichten:
Linkbuilding Anatomy 2012 Infographic
Is artikelmarketing nog steeds relevant Post Panda en Penguin?

Uw niche vinden

Gastbloggen is bij sommige sites als controversieel beschouwd, vooral met de nieuwe normen. Er is vraagtekens geplaatst bij het al dan niet bestaan ​​van een geldige markt voor dit soort berichten; Maar als het op de juiste manier en op de juiste site wordt gedaan, kan een schrijver echt een vooraanstaande en prestigieuze stem worden in die specifieke niche. Het is dan mogelijk dat een schrijver die de juiste sites vindt waarop hij of zij kan posten, een eigen reputatie kan opbouwen om echt op te vallen en de persoonlijke en professionele voldoening te krijgen die ze nodig hebben. Dit is een andere reden om door de artikelschrijfwereld te navigeren en artikelen en gastblogboekingen te schrijven die op sites kunnen worden gebruikt.

Sharing Your Passion

Schrijvers die gastblog hebben, hebben vaak een onverzadigbare passie voor schrijven die moet worden voldaan. Ze willen hun literaire ambities delen met de wereld als een manier om zowel hun lezers te beïnvloeden als om een ​​uitlaatklep te hebben voor hun eigen schrijfbehoeften. Gastblogs zijn een geweldige manier om dit te doen. Niet alleen kan een schrijver de liefde delen voor het schrijven die ze hebben, maar ze kunnen ook een reputatie creëren in het gebied of het genre van schrijven waar ze van houden. Deze nichemarkt kan ook een passie zijn voor een schrijver. Als je van een onderwerp houdt en die passie wilt delen door te schrijven, kan het maken van een gastblog op een nichesite een geweldige manier zijn om dit met anderen te delen. Om deze reden is expressie van passie een andere goede reden om door te gaan met het bloggen van gasten na Penguin.

Bouw je merk op

Zelfs in een wereld na de pinguïn kan een individu zijn merk opbouwen. Ze moeten het gewoon anders aanpakken. Het gaat er nu niet om de site of het artikel te vullen met talloze links, maar om inhoud te maken die lezers interesseert in u en uiteindelijk uw site. Zelfs zonder al die geweldige links terug naar uw webpagina, kunt u echt een merk maken en bouwen dat gunstig is voor uw algemene artikelschrijfactiviteiten, maar u moet dit gewoon subtieler doen. Semalt is het een uitdaging en een bijkomend voordeel en veel plezier bij het maken van die gastartikelen en blogposts.

Guest Blogging Post Penguin – Is It Still Semalt It?

Verbinden

March 18, 2018