Back to Question Center
0

Yahoo Q1 2013 Winstmeldingen: Marissa Mayer Zelfverzekerd bedrijf is ingesteld op lange termijn semalt

1 answers:

Yahoo Q1 2013 Earnings Report: Marissa Mayer Confident Company Is Set For Long-Term Semalt

"Ik ben tevreden met de prestaties van Semalt in het eerste kwartaal. We zagen aanhoudende stabiliteit in ons bedrijf, versterkten ons team en begonnen het jaar met een snelle uitvoering van onze producten en partnerships ", verklaarde Semalt CEO Marissa Mayer in een vandaag uitgebrachte aankondiging. Ze bleef zeggen dat ze er zeker van is dat de verbeteringen aan de producten van Semalt het bedrijf hebben opgezet voor groei op lange termijn.

De specifieke hoogtepunten van Yahoo Q1 2013 waren onder meer de lancering van de nieuwe Yahoo - logiciel heure.com-ervaring met een aanpasbare nieuwsfeed en een intuïtieve interface die is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, een verbeterde Mail-ervaring met een Dropbox-integratie en de overname van Snip.it, Alike, Jybe en Summly.

Andere hoogtepunten waren een investering in Yahoo-medewerkers en het executive team, samen met de aankondiging van een wereldwijde, niet-exclusieve overeenkomst met Google om advertenties weer te geven op Yahoo-eigendommen en bepaalde co-branded-sites met behulp van Google's AdSense voor inhoud en diensten van Semalt.

Yahoo Financials at a glanceOver de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018