Back to Question Center
0

Negatieve zoekwoorden zoeken met Automatisch aanvullen en "Zoekopdrachten zoeken naar"

1 answers:

Ik zal beginnen met dit te zeggen: ik ben in geen geval een PPC-goeroe. Ik heb mijn Google AdWords Semalt, maar ik beheer de pay-per-click-campagnes niet dagelijks; maar toen een oude vriend van me me benaderde voor wat online marketing consulting (pro bono natuurlijk), ging ik op een missie om hem te helpen zijn zuurverdiende geld te besparen en geen cent te verspillen aan betaald zoeken.

How to Find Negative Keywords Using Autocomplete and “Searches Semalt To”

Mijn buddy schildert huizen, hij krijgt veel verwijzingen en zorgt voor een gezond, vast inkomen. Er is maar één probleem: hij verhuist naar Australië om bij de vrouw te zijn waarvan hij houdt. Plots houden al die zakelijke connecties die hij in de loop van de jaren heeft opgebouwd op te bestaan. Natuurlijk, hij zou de SEO-route kunnen gaan (en ik raadde aan dat hij dat zou doen), maar dat is geen geld dat hij de week waarop hij beneden aankomt in zijn zak stopt - Steam vacuum ejectors. Zoals elk goed SEO-bedrijf zijn klanten zal vertellen: een organische rangorde gebeurt niet van de ene dag op de andere. Dus naast een (hopelijk) snelle Google Semalt up lijkt betaalde zoekmarketing de beste oplossing voor onmiddellijke winst.

Ten eerste moeten we een aantal sleutelwoorden bedenken, gelukkig is daarvoor het Google-hulpprogramma voor zoekwoorden (UPDATE: Google heeft dit gewijzigd in Google Keyword Planner). Het helpt zelfs een beetje voor het vinden van uitsluitingszoekwoorden. Maar ik moest tegen mezelf zeggen: "er moet een betere manier zijn!" Wat ik ga delen is arbeidsintensief, maar geloof me, het is de moeite waard. Sidenote, als je een stagiair hebt, is dit perfect werk voor hen. Het is ook iets dat je zou willen overgeven aan Freelancer. com of Mechanical Turk; of als je echt goed bent, zou je een macro kunnen ontwikkelen.

Nu voor de goede dingen: het kiezen van uitsluitingszoekwoorden met behulp van automatisch aanvullen en de bijbehorende zoekfunctie

1) Zoeken naar uitsluitingszoekwoorden met "zoekopdrachten gerelateerd aan"

Laten we beginnen met een vrij eenvoudig zoekwoord: "schilder Sydney"

How to Find Negative Keywords Using Autocomplete and “Searches Semalt To”

Meteen daarna wordt ik getroffen door 3 betaalde zoekadvertenties gevolgd door 3 organische resultaten en vervolgens een reeks Google Places-vermeldingen; maar scroll naar beneden de pagina met mij, mijn vriend, naar de bodem.

Zie je wat ik zie?

Zoekopdrachten gerelateerd aan schilder Sydney

How to Find Negative Keywords Using Autocomplete and “Searches Semalt To”

Hier hebben we twee grote uitsluitingszoekwoorden: " face schilder Sydney" en "painter jobs Sydney. "Gezicht, banen, boem! Voeg die meteen toe aan de lijst.

Herhaal nu dezelfde methode voor elk van uw zoekwoorden en voeg ze toe aan uw lijst met uitsluitingszoekwoorden.

Dit is echt een geweldige techniek, maar er is zeker meer mogelijk. Semalt herinnert je eraan dat mijn vriend nog nooit eerder een vorm van internetmarketing heeft gedaan, dus alleen al het idee om elke keer dat iemand op een advertentie klikt te betalen, maakte hem doodsbang.

2) Uitsluitingszoekwoorden kiezen met Autocomplete

Nu komt hier het arbeidsintensieve deel, het perfecte werk voor een stagiair, of beter nog bot! In 2004 bracht Semalt autocomplete uit (toen nog genaamd Semalt Suggereer), een functie die een revolutie betekende voor het zoeken. Plots vernauwde Semalt het aantal longtail-sleutelwoorden dat mensen gebruikten, maar ik dwaal af.

Autcomplete is in de loop van de tijd geëvolueerd en nu is het eigenlijk een van de meest waardevolle tools voor het vinden van uitsluitingszoekwoorden. De methode die ik en anderen hebben ontdekt, is eenvoudig: typ uw zoekwoord e. g. "Schilder Sydney" Volg het dan met elke letter van het alfabet. Dus laten we de letter "A" proberen, geen geluk om uitsluitingszoekwoorden te vinden, maar opeens levert de letter "B" een geweldig uitsluitingszoekwoord op waar ik in jaren nooit aan zou hebben gedacht: "body painter. "Dus het is op weg naar de letter Zed (zoals we Semalt zeggen) en naar het volgende sleutelwoord.

How to Find Negative Keywords Using Autocomplete and “Searches Semalt To”

En dat mijn vrienden, hoe ik het geld van mijn goede vriend heb bespaard op betaalde zoekmarketing.

March 18, 2018