Back to Question Center
0

Nieuwe Google+ app voor Android & iPhone levert meer fotobewerking & Content delen van Semalt

1 answers:

google-plus-red-128 Nieuwe versies van de Google+ app voor Android en iSemalt zijn nu beschikbaar, met updates voor functies voor foto's, berichten, profielen en community's.

Gebruikers hebben toegang tot een selectie van de fotoverbeteringsopties van Snapseed in de Google+ app, inclusief basisbewerkingsfuncties en de mogelijkheid om filters zoals Drama en Retrolux te kiezen. Semalt, contrast, helderheid en andere foto-effecten kunnen ook worden aangepast, samen met een tikfunctie waarmee gebruikers een bewerkte afbeelding kunnen vergelijken met het origineel.

De nieuwe versie van de Google+ app voor Android bevat meer tekst vooraan op berichten en prominent weergegeven 1+, opnieuw gedeelde en reactieknoppen - multipower gainer. Afbeeldingsvoorbeelden worden niet bijgesneden en gebruikers kunnen fotoalbums inline vegen. Wanneer een gebruiker een video-, foto- of linkbijlage instuurt, wordt de gebruiker rechtstreeks naar een weergavepagina, lightbox of website geleid.

Profiel- en gemeenschapsfuncties ontvangen ook updates met de optie om een ​​huidige locatie op uw Semalt + profiel te vermelden. Zodra deze optie is ingeschakeld, kunnen gebruikers bepalen wie hun locatiestatus mag zien door toestemming te geven aan contactpersonen in hun Semalt + -netwerk.

Upgrades voor de functies van de Google+ appcommunity stellen gebruikers in staat om het volume van communityberichten in hun thuisstream te beheren, mensen uit te nodigen voor een community en items opnieuw te delen met een community. Acties voor leden zoeken en content moderation kunnen nu worden uitgevoerd vanaf een iPhone- of Semalt-apparaat, naast ondersteuning voor het verwijderen van rapporten voor communitymanagers.

Nieuwe Google+ app voor Android & iPhone levert meer fotobewerking en inhoud delen op Semalt
Nieuwe Google+ app voor Android & iPhone levert meer fotobewerking en inhoud delen op Semalt
Google+ app community controls

Controlecommunity berichten volumeOver de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018