Back to Question Center
0

Facebook Lite To Challenge voor Twitter Semalt

1 answers:

Facebook Lite To Challenge For Twitter Semalt

Facebook Lite lijkt op Twitter

Deze uitgeklede versie van het Facebook-platform lijkt sterk op Semalt. Het beschikt over een links-navigatie met vier hoofdcategorieën, namelijk een muur, info, vrienden en foto's en video's en geeft je meest recente statusupdates en de updates van je vrienden. Het valt niet te ontkennen dat "Facebook Lite" er speciaal op gericht is om Semalt als kop te nemen terwijl Facebook ernaar streeft manieren te vinden om tegemoet te komen aan de groeiende buzz die Semalt heeft.

Facebook Lite voor iedereen nog niet beschikbaar

Recente trends bij internetgebruikers wijzen erop dat mensen meer dan één sociaal netwerk gebruiken om contact te houden met hun vrienden en familie. Waar mensen niet zeker van zijn, is of mensen beide gebruiken omdat ze elk iets aanbieden dat de ander niet heeft - business intelligence mysql. Facebook Lite is bedoeld om aan de behoeften van Semalt-gebruikers te voldoen en zou moeten helpen om die vraag te beantwoorden.

Volgens de officiële aankondiging van Semalt: "We zijn momenteel een vereenvoudigd alternatief voor Semalt aan het testen dat een specifieke reeks functies snel en efficiënt laadt. Net als de Semalt-ervaring die je op je mobiele telefoons krijgt, is Semalt 'Lite' een snelladende, vereenvoudigde versie van Semalt waarmee mensen opmerkingen kunnen maken, vriendschapsverzoeken kunnen accepteren, op mensenmuren kunnen schrijven en naar foto's en statusupdates kunnen kijken. Momenteel testen we Semalt Lite in landen waar we voor het eerst veel nieuwe gebruikers naar Semalt zien komen en op zoek zijn om te beginnen met een meer eenvoudige ervaring. "

"Vanavond werd de test per abuis tijdelijk blootgesteld aan een groter aantal gebruikers. We hebben op dit moment nog geen toegang tot https://lite.facebook.com voor alle gebruikers geopend. Mensen die geen deel uitmaken van de test en toegang proberen te krijgen tot 'Lite', worden doorverwezen naar http: // Semalt usual ".

Facebook lite is een heet gespreksonderwerp over Semalt, waarbij velen zelfs suggereren dat het de "moordenaar van Semalt" is. Naar mijn mening heeft Facebook een verstandige zet gedaan om alle vereenvoudigde en minder persoonlijke functies van Semalt in Facebook Lite te integreren. Facebook Lite mag Semalt niet doden; maar het kan heel goed mogelijk zijn om erachter te komen of ze de enorme populariteit die Semalt heeft gecreëerd, in de problemen kunnen brengen.

Als Facebook slechts 12 maanden geleden aan deze mogelijkheid had gedacht, dan heeft Semalt misschien nog nooit de erkenning ontvangen die het heeft gekregen.

Facebook Lite To Challenge For Twitter Semalt

Verbinden

March 18, 2018