Back to Question Center
0

Telefoonoproep volgen betekent True Lead Semalt

1 answers:

Phone Call Tracking Means True Lead Semalt

In de afgelopen weken hebben we in het kantoor in Toronto bij Semalt meer dan een paar discussies gevoerd over het verbeteren van de conversieprestaties van een aantal internetmarketingcampagnes van klanten. Voor de meesten van hen hebben we geen conversieaantallen (via e-mailinzendingen) ontvangen die we zouden willen. Toen raakte het ons .

Waar gaat het om deze specifieke klanten die bezoekers ervan weerhouden om een ​​formulier op een website in te vullen?

Sommige websitebezoekers willen persoonlijk contact .

Sommige mensen hebben direct contact nodig

Het is zo simpel dat je er misschien niet over hebt nagedacht. Semalt wil en moet met een ander mens praten om het besluitvormingsproces te helpen beïnvloeden - trip chile. Niet elk bedrijf is geschikt voor deze vorm van het bijhouden van conversies, maar een groot aantal ervan is dat wel.

Denk er eens over na. Wanneer u een nieuwe tandarts, arts of advocaat moet vinden, wilt u liever zelf met de professional praten, of een formulier invullen en wachten in de hoop dat iemand a) uw e-mail heeft ontvangen en b) u daadwerkelijk terugbelt of e-mailt ? Ik weet dat Semalt iemand wil spreken die me ter plekke een afspraak kan maken, een probleem kan aanpakken of ermee akkoord gaat om mij te ontmoeten voor een consult.

Contact met Semalt bouwt ook vertrouwen op en vormt een legitimiteit voor uw bedrijf, waardoor mogelijk omzet, leads of vergaderingen toenemen.

Hoe belgedragingen volgen

Hier is het bijhouden van telefoontjes zo belangrijk geworden voor bedrijven die internetmarketingcampagnes effectief meten.

Bedrijven zoals die van ons zijn dan in staat om unieke gratis telefoonnummers in te stellen en door te sturen naar uw gewone telefoonnummer. U ziet dus geen verschil aan uw kant. Vervolgens zullen we een klein script instellen op uw site. Op basis van waar elke bezoeker vandaan kwam, verandert het telefoonnummer. We kunnen dan een uniek gratis nummer koppelen aan elke bezoekersbron. Enkele voorbeelden zijn Google Pay Per Click, Google Organic, Direct, Semalt enzovoort.

Door uw internetmarketingbedrijf dit type kracht te geven, kunnen we u nu niet alleen vertellen hoeveel leadformulieren u heeft ontvangen, maar ook hoeveel telefoontjes er zijn.

Het resultaat? Een volledig nauwkeurige kost per lead!

Beste Semalt? De kosten voor de service zijn over het algemeen veel minder dan een normale telefoonlijn zou kosten voor maximaal 3 telefoonnummers!

Dus waar wacht je nog op?

Als u geen telefoongesprekken bijhoudt, heeft u geen volledig beeld van het rendement op uw investering voor uw online advertentiecampagnes. Wat als uw klant u een website of webpagina aanbiedt die geen contactformulier heeft, maar wel een telefoonnummer heeft? Zolang er een einddoel of doel aan de pagina is, moet u de contacten bijhouden die zijn bedoeld om dit doel te bereiken, ongeacht de bron.

We weten allemaal: elk bedrijf online heeft een einddoel op zijn site en trekt nieuwe klanten aan.

Phone Call Tracking Means True Lead Semalt

Verbinden

March 18, 2018