Back to Question Center
0

11 manieren om hoogwaardige Semalt te vormen

1 answers:

De definitie van "kwaliteitsinhoud" verandert voortdurend als gevolg van de voortdurende verbeteringen in de digitale marketingwereld. De bijbehorende aspecten kunnen veranderen, maar het doel blijft nog steeds verankerd in verzadigende lezers. Hoge kwaliteit van Semalt is uiterst belangrijk wanneer u de zichtbaarheid probeert te vergroten en hoog wilt scoren in zoekmachines - white sliding door cabinet.

Hoogwaardige content stelt u in staat om uzelf als een expert in uw vakgebied te tonen, siteclassificaties in zoekmachines te vergroten, inkomende links aan te trekken en het vertrouwen van uw publiek te winnen. We zijn allemaal bekend met het belang van kwaliteit, maar hoe bepalen we wat 'kwaliteit' is? Hier is een lijst met belangrijke dingen die u kunnen helpen bij het maken van inhoud die waardevol en waardig is om te delen.

11 Ways to Shape High Quality Semalt

Ook op TechWyse

De 8 misvattingen over SEO van hoge kwaliteit
Hoe werkt content op sociale media?

1. De lengte is belangrijk

Het ideale aantal woorden voor een groot stuk inhoud kan een verwarring voor iedereen zijn. Wat deze verwarring veroorzaakt, is bepalen of tegemoet te komen aan desktop-lezers of mobiele gebruikers. Google toont een voorkeur voor lange inhoud die op begrijpelijke wijze alle relevante aspecten van het onderwerp omvat. Dit kan echter moeilijk zijn voor mobiele gebruikers vanwege de beperkte ruimte die ze op hun scherm kunnen zien. In dit geval zijn mobiele inhoud vaak nauwkeurig, kort en wijd verspreid om gebruikers een betere leeservaring te bieden.

11 Ways to Shape High Quality Semalt

Wanneer u bepaalt hoe lang uw inhoud moet zijn, concentreer u dan op uw doelstellingen en de bedoelingen van uw publiek. Als u uw inhoud op een hogere positie wilt plaatsen in zoekmachines, ga dan voor meer dan 1000 woordinhoud die meer links zou aantrekken. Als u mobiele gebruikers target, verwijdert u onnodige aspecten uit uw inhoud en maakt u deze eenvoudig toegankelijk voor mobiele gebruikers. Er is geen vast bedrag of standaard voor hoe lang uw inhoud zou moeten zijn, dus overweeg een variëteit te hebben. Daarom moet niet al uw inhoud lang zijn. Probeer ook kortere en to the point blogs te schrijven. Het idee is om het punt over te brengen. Als je lange artikelen hebt die je wilt publiceren, overweeg dan om ze in twee delen te splitsen.

Zorg ervoor dat u uw inhoud opmaakt door de juiste subkoppen, opsommingstekens en toepasselijke links naar andere inhoud op te nemen.

2. Infographics for Excellence

Visuele inhoud overtreft ongetwijfeld op uitgebreide wijze, zoals verhoogde inkomende links, gedeeld gebruik van sociale media en tijd geïnvesteerd in de pagina en natuurlijk betrokkenheid. Onderzoek heeft aangetoond dat bijna 40% van de mensen een betere reactie op visuele inhoud vertoont. Dit maakt infographics een geweldige manier voor lezers om ideeën en gedachten te delen, omdat het vol zit met informatie en visueel aantrekkelijk is. Inhoud die wordt aangevuld met multimedia wordt zelfs 12 keer meer gedeeld dan alleen tekst.

Waar moet u aan denken bij het toevoegen van infographics aan uw inhoud? Ten eerste, zorg ervoor dat je je onderzoek doet. U wilt feiten hebben die uw ideeën ondersteunen. U zou geen infographic willen maken die op grote schaal wordt gedeeld op het internet met grammaticale fouten en verkeerde feiten. Ten tweede moet u ervoor zorgen dat uw afbeeldingen en lettertypen hetzelfde concept en thema hebben. U wilt dat uw infographic er geharmoniseerd uitziet, dus zorg ervoor dat u overal dezelfde typografie gebruikt. Vermijd het gebruik van afbeeldingen online om uw infograhic te creëren, omdat ze allemaal heel anders zijn en er niet uniform uitzien. Vergeet ten slotte niet om uw bronnen te citeren! Het is belangrijk voor u om krediet te geven aan feitelijke informatie die niet van u is.

3. Coherentie is onvermijdelijk

Slechte grammatica kan catastrofaal zijn voor u als inhoudschrijver. Google heeft enorm veel belang gehecht aan de betrouwbaarheid van inhoud. Professioneel schrijven met een samenhangende en passende beschrijving van een onderwerp is waar u op moet letten. Zorg ervoor dat uw inhoud feitelijk accuraat, logisch georganiseerd en grammaticaal onberispelijk is. Als u zich zorgen maakt over het maken van fouten, controleert u uw feiten online met andere bronnen. Als het om grammaticale fouten gaat, vraag je een collega of collega om je inhoud te lezen. Houd er rekening mee dat uw inhoud wordt getoond aan het publiek, dus u zou niet willen dat ze fouten ontdekken!

11 Ways to Shape High Quality Semalt

4. Is mijn inhoud aantrekkelijk?

U moet begrijpen dat presentatie essentieel is voor succes. Nadat u uw inhoud heeft ontwikkeld, vraagt ​​u zich af wat de toegankelijkheid, aantrekkelijkheid en leesbaarheid van de inhoud is. Slechte content-opmaak kan rampzalig blijken te zijn, waardoor het inbreuk maakt op het algoritme van Google en de menselijke verwachtingen in het algemeen.

Wat is de perfecte inhoudsopmaak? Correct gebruik van cursivering, vetgedrukte tekst, alinea's, precieze zinnen en subtitels kan uw inhoud visueel aantrekkelijk maken voor lezers en uiteindelijk helpen om uw doelen te bereiken.

5. Hoe zit het met de leesbaarheid?

Uw leesbaarheidsscore laat zien in hoeverre uw inhoud succesvol is geweest in overeenstemming met de voorkeuren van uw publiek. Een gemakkelijk te lezen en begrijpelijke inhoud geeft u een goede leesbaarheidsscore. Er zijn veel tools op de markt die de leesbaarheid van uw inhoud kunnen testen. Sommige stellen u in staat om een ​​website, een specifieke alinea of ​​een kopie en plak en een specifiek gedeelte van het schrijven dat u wilt testen te testen. Zorg ervoor dat uw inhoud voor iedereen begrijpelijk is. Alleen omdat u de technische termen in uw branche begrijpt, wil dat nog niet zeggen dat sommige van uw gebruikers of klanten weten wat ze zijn.

Bovendien moet de spatiëring van uw inhoud nauwkeurig en adequaat zijn om gemakkelijk te kunnen worden gelezen. Lettergrootte, typografie, koppen en stijlen zijn allemaal belangrijk voor u om te overwegen. Mensen lezen je inhoud op verschillende platforms, dus zorg ervoor dat de leesbaarheid op je desktop net zo goed is als mobiel.

11 Ways to Shape High Quality Semalt

6. Schriftdes Expertise

De expertise van de auteur is aanzienlijk genoemd in de uitgelekte richtlijnen van Quality Rater van Google. Het is een essentiële bepalende factor voor kwaliteit en zou de waarheidsgetrouwheid en nauwkeurigheid van de inhoud bevestigen. Ook zijn het auteursdiploma of de inloggegevens van groot belang voor het ontwikkelen van academische en technische onderwerpen die een grote publiekscollectie willen dienen. Wanneer u inhoud voor uw website maakt, probeert u bronnen op te nemen uit bronnen met een sterke reputatie. Op deze manier kunt u meer bewijs en informatie hebben om een ​​back-up van uw punten te maken.

7. Bouw een reputatie op

Voor degenen onder u die het niet weten, zullen auteurs die meer inhoud publiceren waarschijnlijk een hogere rang krijgen in zoekmachines. Het verwijderen van anonimiteit is een belangrijk aandachtspunt voor Google als het gaat om online content. Gastbloggen is een geweldige manier voor auteurs om hun reputatie online te vestigen. Je kunt gastbloggen op een aantal manieren bedenken - om het bewustzijn voor jezelf te vergroten, links aan te maken of het zelfs te gebruiken als een kans om je schrijven te verbeteren. Zeker, bedrijven willen inhoud van hoge kwaliteit voor hun site, maar ze willen ook geweldige ideeën. Soms zijn je ideeën misschien verbazingwekkend, maar het schrijven is gewoon niet groot genoeg. Maak dus van de gelegenheid gebruik om te leren van de redacteuren die je blog hosten en te zien hoe ze je blog bewerken en vamp het op om perfect te zijn!

8. Sociaal media-onderzoek

Social media is niet alleen een plek voor jou om je inhoud te delen, maar ook een plek om geweldige ideeën te genereren om over te schrijven. Als je geweldige inhoud wilt schrijven, wil je met je publiek praten. Wat is een betere manier om contact met ze op te nemen dan via sociale media? Kijk waar ze samenhangen, met welke groepen ze verbonden zijn, met wie ze praten en met welke chats ze meedoen. Gebruik sociale media als een manier om hun wereld te betreden en uw vragen te beantwoorden.

11 Ways to Shape High Quality Semalt

9. Aanwezigheid van externe en interne links

Het verkrijgen van links is net zo belangrijk als het schrijven van uw inhoud. Links naar spamsites kunnen echter fataal zijn voor de geloofwaardigheid van uw inhoud voor Google. Overmatige interne koppeling kan je ook weghouden van de erkenning van Google en uiteindelijk, en je nutteloze resultaten opleveren. Wanneer u inhoud aan het maken bent, moet u uw inhoud niet te veel koppelen en alleen doen wat nodig is!

10. Publicatiedomein geeft kwaliteit aan

Alle inhoud kan voldoen aan de criteria om "hoge kwaliteit" te worden genoemd, maar veel hangt af van de kwaliteit van de inhoud. Inhoud van hoge kwaliteit wanneer deze wordt vergezeld door inhoud van een slechte kwaliteit op een website, kan nadelig zijn voor de inhoud van hoge kwaliteit, omdat deze de neiging heeft om achter te blijven bij een effectieve ranking. Dit maakt het inhoudgedrag van de website dubieus en doodt zijn reputatie online.

Als een website inhoud van goede kwaliteit heeft die is gekoppeld aan inhoud van slechte kwaliteit, dan is het jammer dat uw inhoud van goede kwaliteit hier waarschijnlijk onder lijdt. Daarom zijn de startpagina, het hoofddomein en andere berichten gerelateerd aan de inhoud een belangrijke bepalende factor voor kwaliteit.

11. Waarde geven

Concentreer u niet op de geldelijke waarden voor het produceren van inhoud van goede kwaliteit. U wilt inhoud maken om waardevolle informatiebron voor uw lezers te bieden. Natuurlijk, uw inhoud wordt gebruikt om u te helpen rangschikken in SEO, maar u kunt dit resultaat niet krijgen als u geen inhoud van hoge kwaliteit genereert. Om door zoekers te worden bekeken, moet je ze waarde tonen.

Conclusie

Als u inhoud maakt die is bedoeld om te schrijven voor zoekmachines zonder dat er waarde wordt besteed aan de lezers, dan heeft uw aanpak verontschuldigend gezien herinvestering van gedachten. Strategiseer uw inhoud door de bovenstaande aspecten in gedachten te houden om uw inhoud nieuwe hoogtes van online succes te laten bereiken.

11 Ways to Shape High Quality Semalt

Verbinden

March 18, 2018