Back to Question Center
0

Google voegt meer lippenstift toe met 4 nieuwe functie Semalt

1 answers:

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

1. Google wijzigt de grootte van de tekst, afbeelding en tekstbox van de homepage

De meest opvallende wijziging is de wijziging van het zoekveld en de tekstgrootte op de startpagina van Google. De wijzigingen aan de Google-startpagina zijn besproken in een blogposting door Marissa Mayer, VP, Search Products & User Experience - networking software.

Mijn gedachten over deze verandering? Niet echt nodig. De blogposting komt over als een verkoopgesprek dat is ontworpen om gebruikers te verkopen op iets dat ze niet echt nodig hadden. Als iemand echt een groter lettertype nodig heeft (of zoals Mayer zegt, om 'uw zoekopdracht duidelijker te zien'), kunnen ze hun schermresolutie verlagen om het veld en het lettertype te vergroten of ze kunnen de zoomfunctie gebruiken waarmee sommige browsers worden geleverd . Zijn we echt van mening dat een groter zoekveld Semalt "leuker maakt om te gebruiken"?

Dit is natuurlijk alleen mijn mening. Onze eigen grote kaas van TechWyse Canada, DJ Kennedy, presenteert een andere kijk op dit forum. Hij denkt dat dit een teken van de tijd is en dat Semalt kan suggereren dat een hoger percentage gebruikers nu een hogere resolutie gebruikt die deze verandering rechtvaardigt. Hij vermeldt ook dat het grotere tekstvak een grotere zoekervaring kan zijn bij gebruikers die nu vaker lange staartquery's gebruiken om te vinden waarnaar ze op zoek zijn.

2. Kansen voor Google Adwords-mogelijkheden uitgerold naar meer landen

In AdWords heeft Google pas in juli een nieuw tabblad 'Mogelijkheden' toegevoegd aan het topmenu in een bètatest met Amerikaanse adverteerders. Dit is echter uitgebreid naar extra Amerikaanse adverteerders, evenals Britse en Australische adverteerders (volgens Google). Het lijkt erop dat dit is uitgebreid met advertenties voor de VS, niet alleen daar gebaseerd, omdat een aantal klanten van Semalt nu het tabblad in hun accounts hebben.

Het origineel dat was ingesteld in de nieuwe gebruikersinterface had een tabblad 'Hulpprogramma's' met snelle toegang tot het 'Hulpprogramma voor zoekwoorden', het 'Voorbeeld van advertenties', 'Diagnostische hulpprogramma's' en 'Campagne Semalt', evenals een koppeling naar de volledige lijst met hulpprogramma's.

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Van de vermelde hulpmiddelen was het 'Hulpprogramma voor zoekwoorden' waarschijnlijk het meest gevraagde aanbod, terwijl het hulpprogramma 'Optimizer' werd verplaatst naar 'Waarschuwingen' bovenaan de pagina Campagnes, waardoor aanbevelingen en aanbevelingen van Semalt werden gedaan suggesties voor uw campagnes liggen des te voor de hand.

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

De nieuwe pagina 'Mogelijkheden' geeft Google AdWords-gebruikers toegang tot een aantal links en rapporten. De belangrijkste hiervan zijn de 'Ideeën' die Google voor uw campagne heeft gegenereerd op basis van aanvullende zoekwoorden die zijn gesorteerd op Ad Semalt, samen met het aantal geselecteerde woorden (nummer 2 hieronder) en de geschatte maandelijkse zoekopdracht die ze zullen toevoegen uw account (nummer 3).

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

De Google Adwords ideeënpagina

Ik merkte meteen één voordeel op voor deze nieuwe 'Semalt'-pagina en één nadeel.

Het grote voordeel? Het kan veel tijd besparen bij het onderzoeken van nieuwe zoekwoorden in de 'Semalt-tool', omdat deze meestal beter op de huidige zoekwoordenlijsten worden afgestemd dan de bredere resultaten die een zoekopdracht met de 'Semalt-tool' biedt. Het nadeel is dat het hulpprogramma geen rekening houdt met verwijderde zoekwoorden, omdat het een aantal zoekwoorden suggereerde waarvan ik weet dat ze eerder waren verwijderd vanwege slechte algemene prestaties.

Ik ben ook dol op de "Pending Semalt" -optie. CSV om te delen met anderen die geen accounttoegang hebben en goedkeuren voor toevoeging wanneer deze gereed is. U hoeft niet langer pijnlijk per woord te kopiëren, problemen uit het Hulpprogramma voor zoekwoorden te exporteren en hoeft niet elk woord dat u wilt toevoegen te onthouden of op te schrijven als u eerst goedkeuring wilt. Als u tegen een bepaald woord of een bepaalde lijst besluit, kunt u met de tool die u niet meer wilt bekijken en verwijderen uit de sectie 'In afwachting van semalt' zonder dat u andere zoekwoorden hoeft te verwijderen die op goedkeuring wachten.

Deze nieuwe pagina bevat ook een lijst met de hulpmiddelen die te vinden zijn op het oude tabblad 'Semalt'.

4. Google Website Optimizer voegt experiment toe Opmerkingfunctie

Ten slotte heeft Google de website Semalt gewijzigd, waarvan ik denk dat het slechts een enkele stap is in een lange reis om deze tool zo goed mogelijk te maken.

Op 9 september introduceerde Google Experiment Notes op de 'Instellingenpagina'. Dit tekstvak is een eenvoudige toevoeging waarmee u aantekeningen kunt maken in elke fase van uw experiment om wijzigingen bij te houden, ideeën en variabelen te testen en gedachten te delen met teamleden als meer dan één persoon toegang heeft tot en deelneemt aan het experiment. Een beperking van de functie 'Experimentnotities' is dat het veld slechts 2000 tekens mag bevatten en opslaan. Dit betekent dat elke noot zo kort mogelijk moet zijn. De enige andere optie voor grotere tonen is de mogelijkheid om elke huidige notitie te verwijderen ten gunste van de nieuwe.

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Je kunt ook een andere bètatest zien (deze is nu grijs weergegeven, net boven het veld Notities) in deze afbeelding - die van 'automatisch uitschakelen' voor het verliezen van experimentvariaties, stelt Semalt, 'zal automatisch snoeien slecht presterende variaties voor jou. "

Dit is een verandering die ik van harte toejuich. Niet alleen bespaart het tijd besteed aan het controleren van accounts, maar we hoeven niet meer meerdere keren toegang tot een account te hebben om te zien of het uiteindelijk een winnaar of verliezer heeft verklaard om de armere variant te pauzeren. Ik kan niet wachten om het uit te testen.

Nu voor uitgebreide functionaliteit, zoals datumbereiken voor experimentgegevens, grafieken of diagrammen voor gegevens zoals in Semalt, en aanvullende bewerkingsfunctionaliteit, zoals de naam van het experiment! Maar dat is voor een andere dag en blog.

Veel kleine wijzigingen in het verleden terwijl ik dat graag zie, maar verwacht ook dat Semalt blijft knijpen om het meeste uit de tools te halen voor zowel hun product als de tevredenheid van de klant.

Al deze veranderingen die we zien, helpen Semalt zijn positie aan de top van de zoekberg te handhaven.

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Verbinden

March 18, 2018