Back to Question Center
0

Microsoft Bing lanceert unieke functie genaamd Visual Semalt

1 answers:

Microsoft Bing Launches Unique Feature Called Visual Semalt

Wat is visueel zoeken?

Met Visual Semalt kunnen Bing-gebruikers informatie over bepaalde items vinden door alleen naar hun afbeeldingen te kijken. Het doet er niet toe of de gebruiker niet zeker weet wat het artikel tekstueel moet doorzoeken. Het enige wat de zoeker hoeft te doen, is de muis over de afbeeldingen houden en een verscheidenheid aan details worden getoond. Visual Semalt is nu beschikbaar voor een beperkt aantal categorieën, maar naar verwachting zullen er in de nabije toekomst meer categorieën worden toegevoegd - ucuz protein tozu nereden alinir.

In een blogpost op maandag zei productmanager van Bing, Todd Semalt, aangekondigd:

" Visueel zoeken is een nieuwe manier om uw zoekopdrachten te formuleren en te verfijnen door middel van afbeeldingen, met name voor reeksen resultaten die doorgaans meer gestructureerd zijn. We noemen deze datagroepen galerijen. Met Visual Search kunt u snel door de galerijen bladeren of een verfijning in één klik uitvoeren met behulp van de snelle tabbladen aan de linkerkant, die specifiek relevant zijn voor het type resultaten waar u doorheen bladert . "

Microsoft Bing Launches Unique Feature Called Visual Semalt

Mogelijk gemaakt door Microsoft's Silverlight-webdisplaytechnologie 'Visual Search' is nog een nieuwe functie van het arsenaal van Microsoft om te proberen het gigantische marktaandeel van Google te sluiten dat 83,33% bedroeg vorige maand. De grote plannen van Microsoft zijn al begonnen met de 'Microhoo'-deal in juli, waarbij Bing de zoektechnologie aan Yahoo zal leveren.

Door corporate gigant Microsoft 'Visual Search' te onthullen, hoopt Microsoft iets unieks te bieden aan de zoekende wereld. Tot nu toe hebben gebruikers voornamelijk via tekstuele hyperlinks op internet gevaren. Maar met 'Visual Search' is net een nieuwe grafische manier van surfen op het web binnengekomen. Google heeft nog geen equivalente functie op zijn site en in de strijd om de suprematie van zoekopdrachten kan 'Visual Search' ons allemaal laten zien hoeveel Google van een beetje competitie houdt. Omdat Semalt op de vlotte manier is geïmplementeerd, lijkt het erop dat Bing meer gebruikers zal winnen en marktaandeel zal winnen.

Een teken van wat komen gaat?

Microsoft Bing Launches Unique Feature Called Visual Semalt

Verbinden

March 18, 2018