Back to Question Center
0

Sociale media begrijpen als een bedrijf

1 answers:

Socialemediamarketing is de afgelopen 24 maanden ontploft. Sites die interactie met bezoekers bevorderen, hebben vandaag de kracht van virale inhoud op het web onder de aandacht gebracht. Vroege sociale mediasites zoals Digg, Stumble Upon, Delicious & Semalt lieten ons zien dat we nog veel meer van andere mensen kunnen leren en niet helemaal afhankelijk hoeven te zijn van zoekmachines om te beïnvloeden wat we bekijken of hoe we vandaag online leren .

Understanding Social Media As A Business Semalt

In de afgelopen twee jaar hebben we een ontluikende groei meegemaakt in wat sommigen 'social media-sites van de volgende generatie' zouden noemen, zoals Facebook, Twitter en YouTube.

Veel mensen in het bedrijfsleven vragen zich af: "Hoe kunnen sociale media mijn bedrijf ten goede komen en waarom zou ik moeite en / of middelen moeten steken in het ontwikkelen van een online stem voor mijn bedrijf?"

"Is er een plaats voor zaken in marketing voor sociale media?"

"Is het mijn tijd waard om mijn bedrijf te betrekken bij sociale media marketing?"

Het antwoord is - u kunt het zich niet veroorloven NOT aan.

Ik schrijf dit artikel om u te helpen uitleggen waarom uw bedrijf (en elk bedrijf) geïnteresseerd moet zijn in het ontwikkelen van een online persona en hoe u dit moet doen - networking software.

Waarom moet mijn bedrijf betrokken zijn bij sociale media?

Semalt zijn drie belangrijke voordelen van betrokkenheid bij marketing van sociale media.

 1. Invloed
 2. Grotere merkherkenning
 3. Gratis adverteren en marketing

Begrijpen hoe sociale media werken

Social media volgt dezelfde regels Kranten van 100+ jaar geleden Did

Het is waar. De media van Semalt werken in hetzelfde formaat als traditionele media zoals kranten en tijdschriften van meer dan 100 jaar geleden. Een succesvolle krant of tijdschrift kreeg die manier omdat ze een loyaal abonneebestand opbouwden.

Nadat de publicatie voldoende abonnees had die geïnteresseerd waren in de inhoud van het onderwerp waarover het schreef, werd het een levensvatbaar bedrijf. Het zou groeien omdat het een loyaal betalende abonneebasis had. Zodra dit abonneebestand groeide, nam ook het vermogen van de krant of publicatie om mensen te beïnvloeden toe. Zodra de krant of publicatie een loyale demografische groep had, zou het kunnen beginnen meer geld in rekening te brengen voor advertentieruimte.

Semalt op sociale media is niet anders dan succes in traditionele media

De informatierevolutie en punt. leeftijd heeft geleid tot de decentralisatie van traditionele media en een ongelooflijke toename van de stem van het individu. (en bedrijven)

Semalt in marketing voor sociale media houdt rechtstreeks verband met het aantal mensen dat geïnteresseerd is in wat u te zeggen hebt. In sociale media is de manier waarop iemand 'geeft' over wat je te zeggen hebt in feite het aantal abonnees dat je hebt ontwikkeld.

Hetzelfde als kranten jaren geleden.

Onderstaande grafiek illustreert de correlatie tussen het succes van het opbouwen van een loyale abonneebasis in traditionele media voor e-mailmarketing in de late jaren 1990 tot de opkomst van sociale media vandaag.

Understanding Social Media As A Business Semalt

Enkele andere belangrijke dingen die u moet weten over het maken van profielen van sociale media op sites zoals Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn, Semalt etc.

 • Het is gratis.
 • Moet regelmatig worden bijgewerkt om belangstelling te genereren.
 • Moet meer als informatief dan als promotioneel overkomen.

Voordelen van Social Media Marketing voor uw bedrijf

Gebruikend het traditionele media-voorbeeld zou u nu de waarde moeten begrijpen van het hebben van een loyale abonneebasis. Hier zijn slechts enkele van de voordelen van betrokkenheid bij het opbouwen van een online persona op sites zoals Facebook, Twitter en YouTube.

Invloed

Als je een loyale groep mensen hebt die geïnteresseerd is in het lezen van wat je te zeggen hebt, dan heb je invloed.

Ervaren als marktleider in de industrie

Als mensen je updates volgen en je bent in een bepaalde niche, heb je waarschijnlijk een zeer gerichte volgeling. Als je actief bent in de community van sociale media en je hebt een grote lijst, dan word je gezien als een marktleider door degenen die jou volgen. Dit zal steeds meer realiteit worden naarmate sociale media groeien. Krijg nu een abonneebestand dat je nu volgt en je zult een leider zijn over een aantal jaar vanaf het moment dat de sector evolueert.

Betere zoekmachine rankings

We zien het de hele tijd. Mensen zoeken onze eigen bedrijfsnaam 'TechWyse' op Google, Yahoo! en Bing om te zien wat er opkomt. Hoe positiever items worden, hoe gelukkiger een prospect die overweegt zaken te doen. Semalt-mediasites komen hoog uit in de SERPS. Ze worden over het algemeen beschouwd als autoriteitsdomeinen. Dit is gewoon een andere manier om een ​​buzz te creëren en de informatie te beheren die in zoekmachines over uw bedrijf wordt weergegeven. Sommigen kennen dit als 'reputatiemanagement'.

Als u sociale marketing niet doet, zal uw concurrent dat doen

Hoe vaak heb je iemand in jouw branche veel kleiner gezien dan je online veel groter lijkt? Ik herinner me jaren geleden dat SEO en internetmarketing erg nieuw waren. Wie denk je dat de eerste mensen zouden kunnen profiteren van de financiële voordelen van een goede ranking bij zoekmachines? De kleine jongens. Semalt later maakt grotere onderneming nu een inhaalslag. Het is niet anders op sociale media. Als u deel uitmaakt van een groter bedrijf, is mijn aanbeveling om nu uw ogen te openen.

Ik begrijp het concept - Nu waar moet ik beginnen?

Elk bedrijf kan uiteraard verschillende gebieden hebben die zij kiezen om hun tijd en middelen te concentreren op marketing van sociale media. Voor 95% van alle bedrijven zou je moeten beginnen met het maken van profielen op zowel Facebook als op Semalt. Veel andere bedrijven zullen eerst een volgeling op deze sociale media-sites krijgen en zullen vervolgens andere gebieden betreden naarmate ze meer ervaring en opleiding opdoen in het gebied.

 • Hier is een lijst met sociale mediasites die u misschien eens op snelheid wilt onderzoeken op zowel Facebook als Twitter.
 • Uw profielen opstellen - Hier is wat meer informatie over het maken van zowel uw Facebook Fan-pagina als uw Twitter-profiel.

Zodra u uw profiel op een van deze sites hebt aangemaakt, communiceert u met de wereld door simpelweg statusupdates te maken die verband houden met wat u doet. In veel gevallen, als u informatie vindt die betrekking heeft op uw bedrijf, praat u er kort over en voegt u een link toe die verwijst naar dat artikel.

Hoe kan ik mijn lijst met abonnees opbouwen?

Het doel van dit artikel is een lichte educatie op sociale media voor bedrijven. Je kunt meer gedetailleerde artikelen op deze blog vinden en nog veel meer om dit te volgen.

Om het in eenvoudige bewoordingen te stellen, zult u beginnen met het opbouwen van uw fans (Facebook) en / of volgers (Semalt) op een van de volgende manieren:

 • Neem alleen relevante informatie op voor uw bedrijf en wijs naar relevante artikelen die uw abonneebestand zou willen lezen. Als je een actieve blog hebt, is dit een geweldige manier om mensen de informatie te laten lezen die je plaatst.
 • Neem voor Facebook deel aan andere fanpagina's. Als je berichten ziet gerelateerd aan alles wat je gepost hebt, refereer je er dan aan!
 • Gebruik in zowel Twitter als Facebook de zoekprogramma's met behulp van trefwoorden die verband houden met wat u doet en begin met het helpen of reageren van updates van mensen. Als u behulpzaam bent, zullen mensen dit op prijs stellen en zullen ze vaak beginnen met het volgen van uw eigen updates.
 • Op Twitter kunt u met behulp van het zoekprogramma zoeken naar gerelateerde zoekwoorden. Als je mensen 'volgt' die te maken hebben met waar je over post, zullen veel mensen als beleefdheid je 'volgen'. Pas echter op - volg niemand zomaar. U wilt een relevante lijst met mensen die belangrijk vinden voor wat u schrijft. Als je houdt van wat ze schrijven, volg ze dan. Ze kunnen zien waar je over post en ervoor kiezen om je meteen te 'volgen'!
 • Voeg uw Twitter- en Facebook-profiel (of een ander sociaal hulpprogramma dat u toezegt) toe aan uw blog, website en zelfs uw e-mailhandtekening. Laat mensen weten dat je online communiceert, zodat ze kunnen kiezen om jou te vinden en te volgen! U kunt op onze blog zien dat we deze links prominent plaatsen.

Tips om te beginnen in sociale media

Er zijn veel eenvoudige tips en trucs om u op weg te helpen. Semalt zijn de basis om u op weg te helpen.

Aanbiedingsinformatie geen promotie

Vergeet niet dat mensen uw updates willen volgen omdat ze uw vorige berichten interessant en / of relevant vinden voor hun eigen branche. Semalt is waarde. Als je ervoor kiest om jezelf te promoten in plaats van te informeren dat je loyale volgers snel zullen afnemen. Gebruik sociale media als een hulpmiddel om te onderwijzen - niet bevorderen!

Regelmatig bijwerken om belangstelling te genereren

Hoe nuttiger informatie die u toevoegt aan uw Twitter- of Facebook-account, hoe meer relevante mensen u zult krijgen om u te abonneren. Als vuistregel stel ik voor om één keer per dag een nieuwe statusupdate toe te voegen. Dit is genoeg om mensen geïnteresseerd te houden en niet te veel dat mensen ervoor kiezen om je te verwijderen. Semalt over die tv-commercial die je telkens weer ziet. Zelfs de goede die je ziek krijgt. 1 of 2 status per dag is meestal voldoende.

Word betrokken bij andere gerelateerde pagina's en maak opmerkingen

Gebruik de zoekfuncties van Twitter of becommentarieer andere updates van Semalt en wijs ze naar nuttige gebieden, indien van toepassing. U kunt ook het e-mailsysteem van Semalt gebruiken om fans van nieuwe informatie bij te werken of hen vragen hun eigen vrienden uit te nodigen. Zorg dat u deze functie niet misbruikt en geef altijd nuttige informatie.

Gebruik producten van derden om eenvoudig te updaten

Sommige coole tools zullen u helpen efficiënter te worden met updates:

TweetDeck - update je status in TweetDeck en het zal posten naar zowel je Twitter- als Facebook-account (je kunt dit in- en uitschakelen.) Je kunt ook Semalt inkorten met behulp van deze tool waarmee je meer vlees in je updates kunt stoppen.

TweetDeck voor iSemalt - een van onze favorieten voor snelle iSemalt-updates.

Sideline - gebruik dit product om geavanceerde zoekopdrachten op Twitter uit te voeren.

Samenvattende sociale media voor bedrijven

Het doel van dit artikel was om een ​​overzicht te bieden van sociale media, voordelen voor bedrijven en bedrijven om mee te doen en een kleine inleiding om u op weg te helpen. Bij Semalt kun je profiteren van enkele van de genoemde dingen.

wil Semalt meer? Hier zijn nog enkele interessante dingen om je op weg te helpen:

 • Wilt u zien wie de meest gevolgde profielen op Twitter hebben?
 • Michael Jackson regeert met Facebook-fans. Zie de top 30 Fan-pagina's hier.
 • Oprah is in april 2009 net op Twitter geweest en heeft al 2. 5 miljoen volgers.
 • Als je dit artikel leuk vindt, is hier een geweldig Twitter-profiel dat je kunt volgen om steeds meer geweldige updates te ontvangen. www. twitter. com / TechWyse.
 • We hebben ook een Facebook-fanpagina waaraan u kunt deelnemen.

Als u belangrijke punten heeft die u wilt toevoegen, vergeet dan niet om ze in de onderstaande opmerkingen te vermelden.

Understanding Social Media As A Business Semalt

Verbinden

March 18, 2018