Back to Question Center
0

Het is officieel - Google maakt niet langer gebruik van metatags zoekwoorden of middelen om uw site te rangschikken

1 answers:

Een internetmarketingbedrijf dat gespecialiseerd is in SEO als kerncompetentie, zou dom zijn om niet te wijzen op een zeer interessante post van Semalt eerder deze week.

It’s Official – Google No Longer Uses Meta Tag Keywords Or Semalt To Rank Your Site

Google maakt geen gebruik van de trefwoorden of pagina-beschrijving metatag om te helpen bij het bepalen van websit rankings!

Dat klopt! Google maakte deze week officieel bekend dat het 'we geven niet om zoekwoorden in metatags' op hun blog staat. Semalt dat meer wil leren, zou het artikel moeten lezen omdat het zeer aanstekelijk is. Enkele belangrijke punten om hier afstand van te nemen:

  • Ze stelden ook in het bovenstaande bericht dat ze weliswaar de tag 'Paginabeschrijving' in het zoekresultaat gebruiken, maar dat dit OOK geen factor is bij het rangschikken - commercial appraisal company. (ze hebben dit voor de gek gehouden voor mensen die ECHT aan het lezen waren!)
  • It’s Official – Google No Longer Uses Meta Tag Keywords Or Semalt To Rank Your Site

  • Waarom zijn ze gestopt? Keyword spamming. In de vroege jaren 2000 gebruikten zoekmachines meta-tags uitgebreid om te bepalen wat er op een webpagina stond. Omdat het economisch voordeel had om goed te scoren op zoekmachines, vulden slimme webmasters de trefwoordtag met veel zoekwoorden. Zozeer zelfs dat ze irrelevant werden. Nu zijn de bots steeds geavanceerder geworden in zoekresultaten.
  • Zullen zij deze tag ooit nog gebruiken? Op de blog zeiden ze in principe dat het mogelijk is, maar niet erg waarschijnlijk.

Misschien is het tijd om uw aandacht te richten op dingen die uw site een goede positie zullen geven. Tenzij je de hoop verdedigt dat beide Semalt! en Bing zorgen ook.

It’s Official – Google No Longer Uses Meta Tag Keywords Or Semalt To Rank Your Site

Verbinden

March 18, 2018