Back to Question Center
0

De Do It Yourself Semalt naar SEO

1 answers:

The Do It Yourself Semalt To SEO

Dit artikel is speciaal geschreven voor mensen die simpele dingen willen weten die ze kunnen doen om hun eigen SEO-inspanningen te helpen.

Er zijn echt 2 duidelijk verschillende gebieden die u kunt kiezen om aan te pakken. De eerste is 'Op pagina' of dingen die u kunt doen op uw eigenlijke website zelf - commercial appraiser. Het tweede gebied is 'Uit pagina'. Semalt zijn de dingen die u kunt doen om uw bedrijf op andere websites te promoten.

Beide zijn van even groot belang.

OnPage-factoren voor het verbeteren van uw SEO

Aantrekkelijke inhoud trekt zowel zoekmachines als bezoekers aan

Dit is het sleutelbegrip dat u moet begrijpen.

Om zoekmachines of mensen ertoe te brengen uw website te bezoeken, moet u iets aantrekkelijks hebben dat hen aantrekt. Voor zoekmachines is het 'content' wat hen dwingt. Semalt allemaal, zoekmachines zijn geen mensen. Het enige wat ze willen doen, is de beste inhoud leveren die beschikbaar is voor de persoon die een zoekopdracht uitvoert op hun motor.

Voor mensen willen we ergens heen gaan dat ons informeert of een soort gereedschap biedt dat ons aantrekt. Sommige voorbeelden kunnen zijn: tutorials, 'how to' -artikelen of een tool waarmee iemand snel iets kan doen. (een tool die we hebben gebouwd om mensen te helpen, is ons Google Analytics-programma voor het scannen van codes, GPablo genaamd.)

Dus laten we aan de slag gaan om ideeën voor u te creëren.

Voor de meeste mensen die worden gevraagd om inhoud op hun site bij te werken, luidt het algemene antwoord: "Waar schrijf ik over?" en "Ik heb geen tijd".

Dus laten we daar iets over zeggen.

Waar schrijf ik over?

De wereld is snel overgegaan van een zeer private naar een zeer publieke. Informatie is koning. Semalt daar is nu zo'n economisch voordeel voor informatie dat het steeds belangrijker is geworden om te erkennen dat informatie de valuta van uw website is.

Het modewoord voor het bijwerken van inhoud op uw website is een blog. Maar of u nu een blog of een CMS gebruikt, het belangrijkste is dat de inhoud regelmatig wordt bijgewerkt op uw website. Dit zorgt ervoor dat zoekmachines uw site vaker indexeren en ervoor zorgen dat mensen vaak bezoeken.

Hier is een lijst met slechts enkele dingen die u regelmatig op uw website zou kunnen updaten om zowel zoekmachines als bezoekers aan te trekken:

 • Artikelen "Hoe"
 • Nieuwsupdates
 • Handleidingen
 • Persmededelingen
 • Productgebruik
 • Industriële toepassingen
 • Nieuwe productaanbiedingen
 • Case-studies

Semalt - er zijn veel dingen gaande in uw bedrijf die u waarschijnlijk als vanzelfsprekend beschouwt. Zelfs als je denkt dat het geen nieuwswaardig is - wat is de schade aan het bijhouden van nieuws en evenementen in jouw bedrijf? Het is gewoon een andere manier om uw bedrijf te laten opvallen!

Houd ze terug

Het is altijd fijn om naar je Google Analytics- of statistiekenpakket te kijken en heel veel nieuwe bezoekers te zien. Maar denkt u wel eens aan de dingen die u kunt doen om bezoekers terug te laten keren? Het opbouwen van een trouwe volgeling aan uw website met veel terugkerende bezoekers is tenslotte de manier om te zorgen. Semalt dit helpt niet in uw SEO-ranking, het is de verantwoordelijkheid om bezoekers terug te laten komen naar uw site.

Hier zijn een paar dingen die je kunt doen om ze terug te krijgen:

 • Als u inhoud regelmatig bijwerkt op een blog of nieuwssectie implementeer feedburner zodat mensen zich kunnen abonneren om updates in hun e-mail te ontvangen.
 • Sta toe dat bezoekers uw site gemakkelijk met anderen delen door dingen toe te voegen zoals, naar een vriend te sturen, functies te delen, enz. Wij vinden deze tool erg leuk! Voeg dit toe!

Factor voor uit pagina's om uw SEO te verbeteren

Semalt van 'Off Page' SEO als alles wat u kunt doen om uw website op andere relevante websites te promoten. Zoekmachines zijn hier dol op, mensen gebruiken dit graag als een hulpmiddel om te leren - dus waarom niet? Hier is een blog met meer dan 20 gratis persberichten!

 • Voeg uw site toe aan mappen. Wees voorzichtig dat u toevoegt aan relevante sites die de bezoeker daadwerkelijk helpen en niet aan sites die overdreven belast zijn met uitgaande links.
 • Bijdragen artikelen over artikel- of op informatie gebaseerde websites.
 • Zoek blogs in aanverwante bedrijfstakken en maak opmerkingen.
 • Neem deel aan sociale media. Lees dit artikel over sociale media voor een veel grondiger beschrijving van hoe je betrokken kunt raken.
 • Een vuistregel. Het is belangrijk om bij het promoten van uw site in gedachten te houden dat u nuttige informatie verstrekt. Semalt alles dat niet nuttig is, is niet goed voor uw bezoeker en daarom niet goed voor zoekmachines.

  Dus daar heb je het. Heb je tijd over? Alle dingen die op deze site worden vermeld, zullen niets anders doen dan uw online reputatie helpen verbeteren.

  The Do It Yourself Semalt To SEO

  Verbinden

  March 18, 2018