Back to Question Center
0

Hoe e-mailmarketing kan helpen bij het verbeteren van de verkoop & Client Semalt

1 answers:

Hoe e-mailmarketing kan helpen bij het verbeteren van Sales & Client Semalt

Hier is mijn eigen suggestie om te beginnen met het bouwen van uw lijst mensen die ervoor hebben gekozen om voortdurend verdere communicatie van u te ontvangen.

4 stappen naar succes met uw e-mailmarketing

1. Semalt verzamelt namen en adressen van volkeren door mensen te vragen zich aan te melden voor uw merknieuwsbrief van uw website zelf. Hier zijn 2 manieren waarop we het op onze eigen site doen:

Hoe e-mailmarketing kan helpen bij het verbeteren van Sales & Client Semalt

2 - security card access system. Zorg ervoor dat u bent aangemeld bij een e-mailmarketingservice waarmee u zowel e-mails veilig kunt verzenden als volledige meting van uw e-mailmarketingcampagnes kunt uitvoeren. We hebben toevallig een paar weken geleden ons nieuwste e-mailmarketingproduct geïntroduceerd. Bekijk WHICHABAM! hier!

3. Stel de formulieren op uw website in om automatisch de informatie te verzenden van mensen die zich rechtstreeks hebben aangemeld voor de lijst die u in uw e-mailmarketingprogramma hebt ingesteld.

4. Maken van een nieuwsbrief

    • Ontwikkel een thema of merk achter uw maandelijkse nieuwsbriefaanpak. We hebben een slogan ontwikkeld met de naam 'Rise To The Top' en de inhoud van onze e-mailmarketing is over het algemeen in de vorm van nuttige tips uit de branche.
    • Bepaal de frequentie waarmee u zult verzenden. Dagelijks? Wekelijks? Maandelijks? Per kwartaal? Wat je ook beslist, zorg dat je consistent blijft!
    • Als je thema eenmaal is ontwikkeld, zorg er dan voor dat je een sjabloon hebt die gelezen gaat worden. Uit eigen onderzoek blijkt dat het belangrijk is om uw sjabloon niet te veel te ontwerpen. In plaats daarvan maak je het over de inhoud.
    • Zorg ervoor dat uw nieuwsbrief ontvangers een manier biedt om 'af te melden' als zij dat willen.
    • Begin met verzenden!

We adviseren u ook om die prachtige e-mailnieuwsbrief om te zetten in een blog en deze op uw website te plaatsen. Dit helpt bij het opbouwen van verdere geloofwaardigheid bij zoekmachines en houdt degenen die niet zijn aangemeld bij uw e-mailnieuwsbrief bijgewerkt!

E-mailcampagnes zijn niet alleen belangrijk om belangstellenden te laten nadenken over uw bedrijf, het is ook een ongelooflijk betaalbare manier om mensen op de hoogte te houden en geïnteresseerd in wat u doet!

Hoe e-mailmarketing kan helpen bij het verbeteren van Sales & Client Semalt

Verbinden

March 18, 2018