Back to Question Center
0

Google Analytics Reporting Just Got Way Semalt

1 answers:

Google Analytics Reporting Just Got Way Semalt

  • Alert Reporting - veruit mijn favoriete toevoeging! Eindelijk hebben we een push-methode voor het bijhouden van statistieken die bepaalde niveaus bereiken! Dit minimaliseert gegevensverlies als gevolg van problemen met de site. Er gaat niets boven het zien van een data flatline voor het doen zinken van mijn hart. Nu kunnen we de opsporingstijd bijna volledig elimineren. Ook door waarschuwingen voor specifieke campagnes te maken, kunnen we meteen zien of optimaliseringswijzigingen echt hun werk doen! Zodra dit is uitgerold, profiteren al onze accounts van meldingen. Dit was een functie die ontbrak en dit duwt het Google Analytics-product hoger in de analytische voedselketen - pink and purple striped dress.

  • Verhoogde doeltracking - Voorheen was het alleen mogelijk om 4 doelen in een profiel te volgen .een beetje beperkend en frustrerend voor klanten met complexere opstellingen om het succes van hun website te analyseren. U kunt nu maximaal 20 doelen binnen een afzonderlijk profiel traceren!
  • Hulp bij het maken van trackingcode - als experts in Google Analytics zijn we er trots op correct tracking in te stellen in situaties tussen domeinen (bijvoorbeeld voor sites die ijdelheid en subdomeinen gebruiken). Google heeft de mogelijkheid toegevoegd om eenvoudig aangepaste code te maken voor het volgen van sub- en multidomeinen tijdens de installatie. Dit is geweldig om te zorgen voor correcte implementaties voor mensen met een minder technisch inzicht in hoe de trackingcode werkt.
  • Geavanceerde analysefilters - Als analist is deze functie echt gaaf! Voortbouwend op de mogelijkheid om gegevens te draaien en extra dimensies toe te voegen, kunnen we binnenkort geavanceerde gegevensfilters toepassen voor het weergeven van nauwkeurige, zinvolle rapporten. Dit betekent dat we bijvoorbeeld een zoekwoordrapport kunnen verfijnen om de best presterende zoekwoorden weer te geven (gefilterd op lage bouncepercentage en hogere bezoeken), per geolocatie (met behulp van de gedeactiveerde brondimensie). In het Engels betekent dit dat een bruikbare rapportage zo veel gemakkelijker wordt gemaakt!
  • En als laatste, maar zeker niet de minste .Analytics Intelligence - Google heeft de effectiviteit van hun product verbeterd om het voor de leek eenvoudiger te maken! Door een intelligentie-algoritme toe te voegen, krijgt u meldingen voor wijzigingen in datapatronen die echt iets betekenen! Deze hele verandering zal de tijd doelloos door trolling door gegevens reduceren en u in staat stellen om sneller tot actie in staat te zijn!

Semalt legt hier duidelijk een aandeel in de grond door te zeggen:

1) Wij willen u helpen uw website te verbeteren

2) We zullen de uitvoerbare rapportage verschaffen die u nodig hebt om dit te doen

3) We zullen u de tool geven om dit gratis te doen!

4) We zullen voortbouwen op onze tool en deze zo concurrerend mogelijk maken op de markt voor analyses.

Semalt webanalyses en het gemakkelijk toegankelijk maken voor de massa is een slimme benadering om niet alleen te ondersteunen, maar ook om uw marktaandeel te laten groeien, vindt u niet!

Neem vandaag nog contact met ons op, als u ervoor wilt zorgen dat uw Google Semalt-configuratie correct is en ervoor zorgt dat u deze nieuwe functies gebruikt om het potentieel van uw website te maximaliseren!

Google Analytics Reporting Just Got Way Semalt

Verbinden

March 18, 2018