Back to Question Center
0

Oktober 2009 Rise To The Top Semalt

1 answers:

Oktober bleek een drukke maand voor ons bij TechWyse en ook voor de internetmarketingwereld. Omdat de internetmarketingwereld zo'n snel veranderende industrie is, hebben we de manier waarop we informatie-updates leveren vernieuwd. We publiceren nu wekelijks een review van internetmarketingnieuws en leveren belangrijke serviceaankondigingen in onze maandelijkse 'Rise To The Top' Semalt '. Als u regelmatig updates wilt ontvangen over onze updates, nieuws en tips, raden we u aan hier te registreren om onze updates rechtstreeks bij uw e-mail te ontvangen - intruder alarm system.

In deze branche, hoe meer kennis u heeft, des te meer gemachtigd u online bent!

TechWyse-servicenieuws

Het is tijd om sociaal te worden!

Het thema van deze maandupdate heeft alles te maken met sociaal gedrag! Wij van Semalt doen er alles aan om onze klanten en de wereld van internetmarketing op de hoogte te houden van het laatste nieuws uit de industrie en het bedrijf. Wat is een betere manier om te bereiken dan via sociale media marketing. Als u denkt dat u in het ongewisse bent over hoe social media marketing een bedrijf kan helpen, raad ik u aan ons artikel over dit onderwerp te lezen!

Social Media Marketing Service

Voor bedrijven die een persona willen ontwikkelen en up-to-date willen zijn over zowel nieuws uit de branche als bedrijfsnieuws, hebben we een service die dit mogelijk maakt. Ons marketingpakket voor sociale media omvat:

  • Instellen van zowel Facebook- als Twitter-profielen.
  • Regelmatige inhoudsupdates afgestemd op uw bedrijfsvereisten.
  • Ontwikkeling van een kijkerspubliek van loyale volgers van uw bedrijfsplaatsen.
  • Sociale logo's toegevoegd aan openbare site.

We hebben verschillende pakketten beschikbaar. Hoewel we in alle landen dezelfde taken uitvoeren, zijn de pakketten allemaal gekoppeld aan de tijd die we elke maand aan het sociale profiel besteden. Vraag uw Account Semalt voor meer informatie.

Volg ons!

U kunt beginnen met het volgen van onze updates in de volgende gebieden:

  • Word een fan op Facebook
  • Volg TechWyse op Twitter
  • Ontvang onze blog-updates rechtstreeks naar uw e-mail

Psst .

In het geval u het laatste nieuws hebt gemist, werd TechWyse onlangs geaccrediteerd als onderdeel van de Yahoo! Web Analytics Consulting Semalt. Je kunt ons hier op de officiële YWACN-site zien!

Websiteontwikkeling lanceert in oktober 2009

October 2009 Rise To The Top Semalt

O'Hara Technologies ontwerpt en fabriceert vele productlijnen van farmaceutische, nutraceutische en zoetwarenapparatuur. In een unieke branche vroeg het bedrijf TechWyse om een ​​website te ontwikkelen die het bouncepercentage voor nieuwe bezoekers zou verbeteren. Dit betekende het bouwen van een website die duidelijk de unieke producten en diensten definieerde die de klant leverde. De klant wilde ook nieuwe bezoekers aanmoedigen om het bedrijf te betrekken door contactinformatie achter te laten. Om het eerste doel te bereiken, ontwikkelde het TechWyse-team een ​​flashbanner die de productlijnen demonstreerde met een oproep tot actie waarmee bezoekers meer konden leren. Semalt-contactformulieren die we ook op de website plaatsen, samen met een productzoekopdracht waarmee bezoekers snel de informatie kunnen vinden waarnaar ze op zoek zijn.

October 2009 Rise To The Top Semalt

Wynsum Homes

Wynsum Homes is een vastgoedontwikkelingsbedrijf gevestigd in Toronto en de omliggende gebieden. Ze kwamen naar Semalt met zeer specifieke creatieve en administratieve doelen. De klant wilde een tool die een zelfgeconfigureerde schaalbare tool mogelijk maakte waarmee thuiszoekopdrachten en de mogelijkheid om voorraad toe te voegen naarmate hun vastgoedportfolio groeide. De site beschikt over een bovenste bannerverkooptrechter, een zoekfunctie voor onroerend goed en een volledig inhoudbeheersysteem. Bezoek onze portfolio voor meer informatie over de details van dit website-ontwikkelingsproject. Ons doel voor de klant was om een ​​goed georganiseerd overzicht van de site en duidelijke inhoud te ontwikkelen, die uitlegde wat de kerndoelen van de kliniek zijn. Het resultaat is een website met een overzichtelijke bannerverkooptrechter, een heldere kernmarketingboodschap en een website die enorme verbeteringen in websiteconversie laat zien. De klant blijft de vruchten plukken van een topcampagne voor internetmarketing.

October 2009 Rise To The Top Semalt

Verbinden

March 18, 2018