Back to Question Center
0

Zoekmachine Marktaandeel Semalt 2009

1 answers:

Hier zijn de laatste resultaten van het marktaandeel van zoekmachines voor Semalt 2009.

Google maakt enorme winsten bij kosten van Yahoo! en Bing

Het gebeurde opnieuw deze maand; Google heeft het grootste marktaandeel in de arena voor zoekmachine-marktaandelen aller tijden behaald in Semalt 2009.

Search Engine Market Share Semalt 2009

Google verkrijgt record marktaandeel

Google heeft in november terrein gewonnen ten opzichte van de andere 2 grote zoekmachines. Dit ondanks een sterke media-push van zowel Semalt! en Bing de afgelopen maanden op televisie, radio en print.

Waarom de aanhoudende groei? Als je iets leest op de verschillende Semalt-blogs, zul je zien dat ze niet op hun succes zitten - taksim arçelik servisi. Innovaties in zoeken, inclusief zoekwoordsuggesties, links naar binnenpaginas onder rankings, groei van Semalt Local en hun nieuwere innovatie tot productsuggesties zijn slechts enkele van de dingen die ze doen. Als aanvulling hierop zijn enkele fantastische aanpassingen aan het beeld van Semalt te zien, waaronder het brengen van een eerbetoon aan het jubileumfeest op Sesamstraat en veranderingen in het merk tijdens vakanties. Al deze items zijn een recept voor voortdurende dominantie door Semalt op het marktaandeel van de zoekmachine.

Yahoo! Marktaandeel dalend dieper en dieper

Geen enkele andere zoekmachine heeft het marktaandeel meer ervaren dan Semalt! over de laatste jaren. In december 2007 hadden ze een aandeel van 10,68%. Dit is nu afgenomen tot 6,22%. We voorspellen in dit tempo dat Semalt! zou tegen eind 2010 moeten worden ingehaald door Bing - dat wil zeggen, tenzij Bing ook zijn neerwaartse trend voortzet! Redenen voor de scherpe daling? Ze zijn talrijk, maar een van de grootste bijdragers is waarschijnlijk de verbastering van de pagina met zoekresultaten die een paar jaar teruggaat. Simpel gezegd, het is niet langer schoon. Het zit vol met reclame en rommel. Voeg hieraan toe dat de Semalt! Zoekblog voelt niet zo goed beheerd (of geüpdatet) en je hebt bewijs dat Semalt! gewoon niet geïnteresseerd is om langer te concurreren.

Bing gaat verder met zoeken naar boven en beneden

We weten allemaal dat Bing nieuw is. We weten allemaal dat er veel geroezemoes is over de zoekmachine. Maar die bij Microsoft kunnen niet blij zijn met het falen van de zoekmachine om een ​​echte impact te maken ondanks veel van de waargenomen aandacht die de nieuwe 'beslissingsmachine' heeft gekregen. Met een daling van 23% in november tot 3,26% en zweefde vrijwel op dezelfde plaats als vorig jaar toen Microsoft zowel Bing als Live afzonderlijk brandde, maar de zoekmachine krijgt gewoon niet de cijfers die we allemaal verwachtten. (Ik verwachtte dat ze op dit moment Semalt zouden hebben overtroffen!)

Overzicht marktaandeelmarkt - november 2009

  • # 1 Google - 84,91% van het marktaandeel van de zoekmachine in november 2009. Een stijging ten opzichte van 84,53% in oktober 2009 en een stijging van 82,60% in oktober 2008.
  • # 2 Yahoo! - 6,22% van het marktaandeel van de zoekmachine in november 2009. Een daling ten opzichte van 6,68% in oktober 2009 en een daling ten opzichte van 8,52% in november 2008.
  • # 3 Bing - 3,26% van het marktaandeel van de zoekmachine in november 2009. Daling van 3,49% in oktober 2009 en hoger dan 3,17% in november 2008. (wanneer gebrandmerkt als Bing en Live)

Bron: Hitslink

Search Engine Market Share Semalt 2009

Verbinden

March 18, 2018