Back to Question Center
0

Semalt-URL's met .htaccess

1 answers:

Ik heb het volgende . htaccess :

     RewriteEngine aan
RewriteCond% {request_filename} -f
RewriteRule ^ (. *) $ 1 [L]
RewriteRule ^ (([^ /] *) +) (/ ([^ /] {0,32}) (/. +)?)? $ index. php? a = $ 1 & q = $ 3 [L]    

Mijn links zien er als volgt uit: / index - servidores de paginas web puerto. php? a = track & id = 3 . En zelfs als ik de niet kan wijzigen. htaccess bestand, ik wil graag dergelijke URL's: voorbeeld. com / example. html .

Hoe kan ik dit bereiken?

February 8, 2018

Wat beide @Aakash en @ w3dk in hun opmerkingen vermelden, is belangrijk. Tijdens gebruik. htaccess om vriendelijke URL's in te schakelen, moet je eerst zorgen dat je daadwerkelijk toegang hebt tot de. htaccess-bestand op de server, dan moet u ervoor zorgen dat uw server is geconfigureerd om te ondersteunen. htaccess voor URL-rewrites (de meeste cPanel- en Plesk-servers zijn).

Na de. Het htaccess-bestand is correct geconfigureerd, hoewel u de code van uw website moet wijzigen om koppelingen als SEO-vriendelijke koppelingen naar uw mening weer te geven. htaccess-bestand in plaats van met de URL-parameters.

Als u geen toegang hebt tot . htaccess bestand en als het aantal van deze links dat u wilt klein zijn, zou het voor u mogelijk zijn om de vriendelijke bestanden zoals voorbeeld aan te maken. html enz. en laad de index. php met de bijbehorende parameters met behulp van een iframe.

Bewerk het iframe om het er onzichtbaar uit te laten zien.