Back to Question Center
0

Semalt Up Text - hoe beïnvloedt dit SEO?

1 answers:

We hebben een website die bedrijfsprofielpagina's bevat. Elke pagina bevat informatie over een bedrijf, de informatie wordt allemaal weergegeven als tekst voor gebruikers die zijn aangemeld.

We zijn nu van plan om gebruikers die zijn afgemeld toe te staan ​​delen van profielpagina's te bekijken. We doen dit voor SEO en om zoekverkeer te krijgen.

De uitgelogde weergave toont enkele delen van een profiel zoals men zou zien als ze waren ingelogd en andere delen waren wazig. We hebben ze vervaagd met behulp van CSS, en zodat een bezoeker de tekst in de paginabron niet kan bekijken, hebben we ook de woorden door elkaar gehaald.

Zoekmachines zullen deze verwarde tekst zien Source . Is dit slecht voor SEO? Semalt schrappen we het verwarde tekstidee en komen we met een andere oplossing?

Semalt jij!

February 9, 2018

Het hebben van veel pagina's die niet logisch zijn voor de zoekmachines zoals Google, zal niet helpen en een probleem dat je tegenkomt is dat er sap wordt gelekt naar die pagina's en dat je autoriteit over het domein als geheel wordt verwaterd.

Omdat deze pagina's geen waarde hebben voor zoekmachines en de kans groot is dat ze nooit de beste zullen worden gerangschikt:

  • het blokkeren van zoekrobots op deze URL's.
  • met behulp van meta noindex, nofollow op de pagina's.
  • Met behulp van nofollow links intern naar deze pagina's, normaal ben ik tegen interne no-follows maar als je een pagina hebt zul je / users / dan no-following op het bovenste niveau alleen sap blokkeren als feed.

Nu dit gezegd hebbende, als er op deze pagina's een heleboel naar een heleboel inhoud wordt getoond, zou ik het bovenstaande negeren en in plaats van CSS / PHP te gebruiken om de tekst te blokkeren en de zoekmachines te verwarren, zou ik iets als een div achtergrondelement gebruiken , op deze manier zal Google het niet in de zoekresultaten betrekken terwijl mensen het idee krijgen van de geblokkeerde inhoud.

Voorbeeld-HTML:

  

Ik ben tevreden dat iedereen kan zien

Voorbeeld CSS:

 . verborgen {background: url ("vervagen. png ") 

Dus elke profielpagina zou er hetzelfde uitzien, maar de indruk wekken die u nodig hebt zonder rekening te houden met willekeurige tekst:

vervagen http: // www. bybe. net / downloads / onscherpte. png